26 September, 2013

WW : Saya 33

Hari ni meningkat usia... dah tak boleh main main saja... tapi masih boleh manja manja.









Dinner dgn en.hubby, berdua jer, snap snap sambil tunggu waktu makan.

Lokasi : A Malaysian Delight Cafe, Austin Height

♡♡♡ Terima kasih yang wish birthday sama ada pm msg, di sms, di mms, di wasap, di wichat, di fb, di twitter, di insta, di blog juga serta semua yang wish berdepan bersua muka. Saya sayang semua ♥♥♥


^_^ lepas Maghrib nak berdesup ke Stadium Hoki, Malaysia lwn India

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

18 comments:

Cinta Misteri said...

silap...... Malaysia lwn Pakistan...
Malaysia menang 4-2. skang Malaysia lead, Piala Sultan Johor. Sabtu ni baru jumpa India yg skang berada di tangga ke-2.

Masih berkira2, sama ada nak ke Laken sokong JDT menentang Kelantan ke......sokong Harimau Malaya.

Cik Nur™ said...

Maaf lambar wish kak...

Selamat ulangtahun kelahiran buat akak, moga dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia dan berbahagia bersama keluarga tercinta sampai syurga..!

Amin..!

Deqla Manjew said...

nak ucap lagi.. hihi.. happy belated birthday sis..!! ooo.. 33 tahun ye.. muda lagi..!! ;)

ANIM said...

tak terlambat kak nak wish "happy birthday" to CM..yang keberapa tu? hee...rahsialah kan..

izan mama mia said...

cantik no....baru 33...boleh bermanja lagi tuuu..hihihi

kayyana said...

selamat hari jadi sis... semoga bahagia hingga akhir hayat yer.

lelamaisara said...

Selamat ulang tahun kak...semoga akak bahagia dengan keluarga tersayang....

LiTtLe^m3 said...

Happy Birthday :-) May Allah bless u... Always..

Cik Aini said...

hepi belated besday CiM..
x bleh main2 tp boleh manja2..wahh best gitew tau :)

*moga tahun ini dan tahun2 seterusnya mnjanjikan kebahgiaan buat akak di dunia mahupun d akhirat.amin leb u CiM :):)

Masha Meisters said...

happy belated birthday my sis...
33...middle age lagi tu...hehe

wish u happy till jannah :-)

Riedaffya ibrahim said...

happy besday cim...moga pjg umur dan murah rezeki...

Chic Na said...

Happy belated birthday kak.. another year better, inshaAllah.. ;)

are_lin@yu said...

sweet couple dua orang ni.hehe

dya bunga said...

lama xsinggh blog cim..hehe.. rindu nk jumpa akk lgi..hehe..

dya bunga said...

lama xsinggh blog cim..hehe.. rindu nk jumpa akk lgi..hehe..

9n0L4 said...

hepi belated kak. sori lme menyepi. entry besday pun tak up lagi. huhuhu.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

muda lagi tuh...manja2 kena sampai akhir hayat hihhi...sweet couple

Yana Libra said...

tak nampk cam 33 pun akak ni..hehe~

hepi belated besday.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget