16 August, 2012

Bila kami beriftar bersama...

Jumaat lepas saya bersama 24 orang rakan (semua adik-adik saya) beriftar bersama di sebuah restoran makanan Thai di Larkin, Johor. So, maknanya entry ni adalah entry tertunggak & terlewat... hehehe seminggu jewr punnn...

Pun seperti semalam, malas nak cakap, layan gambar ajerlah yeaaaa....

Di segenap gambar ada dialog.... masukkan lagu sendiri eahhh...















 











Murah jer kitorang makan malam tue.... Total tak sampai RM350 untuk 24 orang. okey tak??? Tak macam kedai 'kawan saya tue' MyFren konon.....! Adaker malam selasa lepas saya makan 4 orang jer, charge sampai RM110. Makanan sama jer, kurang lagi jenis plak tue.... takda sayur kailan, kerabu dan pepes. 

Malam tue kami order, ikan masak stim lemon 4 ekor, tomyam campur 16 org makan (4 mangkuk), kailan ikan masin 8 org makan (2 pinggan), kerabu 8 org makan (2 pinggan), sotong goreng tepung, udang butter, telur bungkus, semuanya untuk 12 orang makan. 2 jug air jus tembikai & oren, dan dapat 1 jug air sirap. So, camner tueee....murah tak?

Kalau u all nak buat gathering kat situ, boleh order dulu eahhhh; hamekK no. Phone ni:-

ODEEN CORNER : 012-7376708

So, dikesempatan ini, akak nak minta maaf pada adik-adik semua kalau ada tersilap kata, termarah atau tertengking,  termakan, tersinggung, ter....dan segala-gala ter yang lain. Minggu depan kita jumpa lagi, di harap semua dalam keadaan baik.

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

13 comments:

Chic Na said...

okla 24 org makan rm350. yg kedai kwn sy tu cam cekik darah jek.

Cendol said...

wahh bestnye makan ramai2..hehe nakal nye org yg tulih2 dialog ni..haha

boni kacak said...

err..nama budak tu Boni??hehehe

Cinta Misteri said...

Boni, haaa btul3x. Aritu dia baca kad raya kamu, dia gelak jer... Boni CiM tu chumeLkannn...

Masha Meisters said...

seronok kan bbuka ramai2...hehe

aloooo...xd yg salahnyer...hadik2 pun nak minta ribuan maaf ye dari sis...hehe...

p/s..itew nak wish lagu "aku yg tercomel" haha

Deqla manjew said...

haha.. lawak lak wat dialog gitu..nmpk betul jek... 24 org RM350... berbaloi la tu... =)

Kesuma Angsana said...

oklah not bad for 24 orng makan, leh cuba lah

Si Matatajam said...

Mesti meriah dapat berkumpul macam tu kan...Mael lambung pun ada ha ha...

Karukord Jagau's said...

Ok tu harga nya....boleh mkn utk 24 org....nnt boleh belanja kita lak....heheee

Slmt hari raya....maaf zahir batin ^_^

Miss BaNu said...

bestnyer bukak puasa ramai2...

9n0L4 said...

lame tak mkn kuih apam kalerful tu. ;)

Cik Nur said...

bila ramai2 jadi meriahkan...best..!

Starksmbub said...

bestnyer bukak puasa ramai2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget