15 August, 2012

WW : Shopping Raya

Haaa ni Wordless Wednesday versi banyak gambar...

Dah shoping raya belum kamu kamu kamu ni semua??? Jom tengok saya bershoping...

Disetiap gambar ada lagu....cheeewah...





















Certeka saya bershopping kat mana nie....?

Bagi yang belum baca Kenangan Ramadhan saya tahun nie, meh laaa baca & komen sikit. Jangan nanges tauuu, nanti saya sedey jugak... klik kat bawah sini ehhh; 

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

18 comments:

Chic Na said...

mana ek? xtau la yg penting kat kedai. huhu..

syok la tengok barang2 tu semua.

Cendol said...

hehehe belon pn termasuk shopping raye ke?hehehe

Cik Nur said...

sekali gus nur boleh cuci mata di sini niena.. :)

Ameerul Ashraf said...

setiap gambar ada tangisan kalau shopping gini. HAHA!

Cinta Misteri said...

Hahaha..lawak tau. Org pompuan mmg cam gini...

Mrs Velentine said...

wah shopping yea...banyak ke dapat...

lelamaisara said...

wah wah...nyoping tak ajak pon...alesya punye ada tak kak..hehehhe


kak kad raya akak dah selamat sampai udah....:)
Eh betui ke sama kad raya kite untuk cikna...hehehehe
makna nye kite sejiwa tu kak...hahahhaha

Nurul Husna Mohd Hassan said...

rambang mata kalau shopping raya :)

Deqla manjew said...

soping ke window soping je ni? x nmpk pun ada beli brg byk2..hihi..

Cinta Misteri said...

Hahaha.. Deqla, manaleh tunjuk CiM beli apa. Nanti u all fengsannnn...

gadisworld said...

wah bestnya soping..chik as mmg suka soping tapi stress sangat kalau kuar soping skrg ni..jammeddd maaaaa

are_lin@yu said...

wahh banyak baju ray talk dear...tema apa..hehe

p/s:dear,salam aidilfitri,ampun maaf dipinta ya..hehe

Masha Meisters said...

hee....kat pandan City ke tu? hehe

amboi....shopping sakan la ni ye :)

Cinta Misteri said...

Yeah, masha pandai. Ye lah kannn..org JOHO. Tkda adiah tau, kekekeh...

MamaEma said...

kat mana tu..rambang mata tengok

Hasrina said...

bestnya shopping

selamat hari raya

dyabunga said...

geramnya dya tgk beg tu..haish..slmt hari raya kak..:D

Miss BaNu said...

wahh sakannya shopping raya heehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget