11 August, 2012

Mood Bertukar!!!!!

Hahahaa.... baru kejap tadi buat N3 Mood ~ Kemas Rumah, sekarang dah tukar plak, sebab tak ada nak kecoh sangat nak mengemas punnn.... Setelah semua kusyen diletakkan di tempat yang betul, mainan-mainan Aqil di simpan dalam kotak mainan di biliknya, buku-buku disusun rapi ke dalam rak buku, maka semuanya dah terbukti, tak bersepah sangat pun sebenarnya. Betul kata Matatajam, lagi 2 atau 3 hari baru kemas. Almaklumlah lagilah saya ni ada 2 orang bujang senang, tambah sorang lagi bujang yang dah tak bujang, bila buat serak.....omangaiiii.... seksa nak mengemas.

So, oooOOOooOO  lihatlah.... rumahku.... yang tak berserak. (nyanyi lagu laaaa). Owhhh, kaler hitam tue langsir tahun lepas yea, tahun ni punya belum tukar lagi. Urmmm takda langsr baru pun sebab tak sempat jahit. Yang tergantung kaler hitam tu pun saya jahit sendiri, dah tinggal 2 hari nak raya baru siap. Gntung malam raya sampailah sekarang tak bertukar. Alaaaaaa tak kotor pun sebab rumah saya ni jarang berhabuk sebab tak buka pintu sangat pun.


aikkkk...apsallah kipas tu kat situ. kalau nak tau orang kat rumah ni berdarah panas. 
Segala kipas ekon sumer nak dibukanya.

Tak berserak sangat kannnn...... hehehe....malu jer tunjuk umah kat orang. Tapi!!!!!!!!!! ada benda yang paling saya tak suka nak buat. Lipat baju!!!!! Cer tengok, skang mood perlu ditukarkan. Perghhh menimbun, haaaa hamek kawW, taktau baper hari punya baju nie, main angkat longgok jer. Tapi, tak berapa nak lipat sangatlaaaa... nampak tak hanger baru tue, so gantung ajerlah yea.


Haaaaa... adaplak terjumpa kad raya seseorang di celahan baju. Hurmmm, baru teringat masa angkat kain aritu amik kad dalam posbox, pastu dah baca terus terselit kat baju-baju tue. Tekalah sapa yang bagi???

Si adik manis Nurul Husna, cute sangat dia. Husna bagi bersempena saya menjadi pengomen terajin kat blog dia. Hehehehe....

Okeylah you all. Nak kemas baju dulu. Nanti petang sikit baru jenjalan kat laman u all, tolong2 apa yg patut. Hehehehe L0L~~~

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

10 comments:

Chic Na said...

dan2 je tukar plan. huhu..

eh, pandai menjahit rupanya. cantiklah langsir tu. yg baru punya pun jahit sendiri ke kak?

izan mama mia said...

tak tahu nak komen apa...sbb rumah saya pun tak berkemas lagi................argggggggggggggghhh..letih

ummi_norseha said...

Saya pn dh slesai berkemas,pndai mnjahit semua blh bt x yah nk tempah2..jimat semua

Cik Nur said...

kemasnya rumah CiM..
umah nur esok baru nak mgemas..huhu.

tapi acara lipat baju, mmg malas, walaupun keja tu duduk ajee..huuhuhu

Cendol said...

kemas je rumah Cim.cendol tak kemas lagi.tunggu esok nak raye baru kemas.hahaha teruk tak?
cendol punye keje lipat baju je hari2.hehehe.menyapu plg malas.

Yana Libra said...

pandai akak menjahit ~~ cantik je..hehe :)

Edy Fee said...

hehe dpt gak kad raya nurul husna.hehehe
hurmmm wah mood raya sungguh...tukar langsir ja

Nurul Husna Mohd Hassan said...

cantik la rumah akak :)

alhamdulillah, sampai jugak kad akhirnya. ingatkan abang posmen bawak jalan2 p mana, lama sangat baru sampai. hehe

salam 24 ramadhan kak :)

Wanieys said...

umah CIM cantik hihihi

Masha Meisters said...

haha....yeala2...kite nak sambung kerja balik dah ni....huwaaaaa :( kiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget