05 August, 2012

Jemputan Iftar dari UEM Land Holdings Berhad

Lamanyaaaaaaaaaaaaaaaa tak update blog nie. Banyak nak cerita nie...

Jumaat lepas, saya & hubby menerima jemputan Iftar dari UEM Land Holding Bhd di Hotel Mutiara Johor Bahru. Disebabkan hari tue kami kerja, masa balik dari kerja dah lewat, jalan jem, hujan pulak tue......jadinya..... kami sampai lewat. Nasib baiklah ngam ngam azan kami masuk perkarangan parkir Hotel Mutiara. Parking penuh pulak, ambil masa 5 minit cari lot. Nasib baiklah ada, kalau tak kitorang ingat nak balik jer, takpun berbuka kat Holiday Plaza kat sebelah ajer....hehehe.... Jomlah tengok gambar-gambar yang sempat diambil, sorry tak bawa camera, guna hp jewr. Itupun sogan-sogan nak snap.

 Ada live band lagi..... (tapi masih takbleh lawan faveret kitorg GFadz tue)




Gambar bawah ni gelap skit sebab dalam kereta, sedang menunggu nak keluar dari perkarangan parkir Hotel Mutiara. Tetiba teringat kat Deqla Umara. GSFian mesti kenal beliau...tengok ada sama tak? Hehehehehe.......



Last but not least, thanks to Dya Bunga sebab nak bagi hadiah topup untuk tekaan harga baju yang saya teka tak berapa tepat tue. Sorry Dior, bukan tak sudi, tapi saya rasa okey jugakkan, dah nak raya nie. Saya dengan berbesar hati menyumbangkan jumlah tersebut sebagai duit raya pada anak sedara dia yang comel. Yang dalam gambar bawah ni tau....



Thanks untuk Wanie Qalief sebab kad raya you dah sampai dulu dari GSFian yang lain. Thanks jugak untuk Boni Kacak yang menjadi orang pertama hantar kad raya tahun nie. Nanti saya balas yea kamu & kamu punya dan kamu kamu yang lain....

Owh yaaaaa....doakan juga untuk 2 wira kita di London, Dato Lee Chong Wei & Azizul Hasni Awang dalam buruan Pingat Emas di Sukan Olimpik 2012. Kalau Dato LCW menang final nanti, Baskin Robbin nak bagi eskrim percuma pada 8.8.2012 (wahhhhh Birthday Danish tueeee), haaa dari jam 8.00 hingga 10.00 malam sahaja di semua 61 outlet mereka. Jom serbu ramai-ramai....tapi kena banyakkan doa untuk mereka, ambil berkat Bulan Ramadhan. Tak percaya????? Meh baca sini : BERNAMA NEWS

Okeyyyy..... sorry sebab saya on & off bersiaran & berN3. Sedang gigih untuk exam beberapa hari ni. Ada 2 paper lagi menyusul. Doakan saya yeaaaa....

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

30 comments:

mamawana said...

Salam sweetie

Seronok dpt jemputan Iftar kan...

http://nurqasehbiz.blogspot.com/2012/08/sekadar-yang-termampu.html

gadisworld said...

cantiknya bunga tuh..dalam air biruu lagii :)

~Sweet Honesty~ said...

wahhh bestla dpt mkn yg best2 kan..huhuhu..

gud luck tuk exam yea..wish u all the best..(^_^)

Cik Nur said...

meriahnya.. :)
psstt..cantik gaya tudung CiM..
tutorial plzzzz..hihihi...

Chic Na said...

bestnya dapat iftar kat hotel. cantik & ayu berbaju kurung.

best of luck on your exam sis. :)

Wanieys said...

CIM comel aih...achaner cara pakai tudung tu kasi la tuto sikit hahhaaa mn tau bley try pakai raya ni muahaha...kad wani dh sampai yer..Alhamdulillah :)

LaLa mhdnor said...

bestnya dapat jemputan iftar :)

Si Matatajam said...

Untungnya murah rezeki dapat jemputan iftar...CIM sweet la...

cik yuyu said...

waaa bestnya dapat kad raya..

Masha Meisters said...

wah...berjimba2 la tu makan kat sane...hihi...gud luck ye my sis :)

Cendol said...

waaa gojes la CIM!!!
gud luck ye!!all the best!sorry lmbt menerjah!huhu

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

wah! thniah mnang tekaan..bnyknye dia dpt kad ry;)

izan mama mia said...

adoi..berpinau mata saya baca tulisan biru nie...

Nyue said...

wahhhhh...best nyerrr..mkn makanan yg best...

mayn nyue ahli GSF yg terlepas pandang...singgah follow sini

Deqla manjew said...

owh...rupanya tudung banner... memula tu tak paham jugak deqla..hihi..lmbt pick up pulok pagi2 ni..haha.. sama la dear ngan banner tu...hamboiii bergaya sakan!! :)

wan nurul hezrina said...

WAHHH bestnyer berbuka tmpt lain reramaikn..gud luck exam k

lelamaisara said...

good luck untuk exam..:)
tahniah ye dapat teka baju Dya tu..:)

Eh bunga kat air biru tu lawa lah...

Cik Aini said...

meriahnya..
pstt! comel je tuan badan tu bergaya...
gud luck tuk exam ye..all the best tau :)

**lama rasanya CiM x jenguk :)

E'in said...

bestnye... xhajak kite pun? haha

kayyana said...

seronoknyer dpt iftar kt hotel.. hehehe... dpt kad raya. duit raya.. rezeki tu rezeki.. hihihihi

eenie minniey said...

bes la dijemput :) bdw gud luck exam ! ^__^

dyabunga said...

seronoknya iftar kat hotel.hihih.. good luck ye CM..:)

diera_nadiera ulalaaa~ said...

gud luck utk exam si cantik manis ^_^

N.Aima K said...

wow cantiknya dear!!!!! i loike la ur style

mamawana said...

singgah sahur sini..

http://nurqasehbiz.blogspot.com/2012/08/lovely-iftar.html

Deq's Qienz said...

wahh byknya..murah rezeki betol la..hehee

9n0L4 said...

dah serbu semalam kat BR kuantan. hehe.

Che Rosliza Che mat said...

cantik bunga2 dan hiasannya..

James said...

WAHHH bestnyer berbuka tmpt lain reramaikn..gud luck exam k

Paisleynpln said...

WAHHH bestnyer berbuka tmpt lain reramaikn..gud luck exam k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget