22 August, 2012

Bila sudah lama tak bertemu... Cousin Bravo

Selepas ke pusara kanda, kami bertandang ke rumah Aunty Midah yang terletak di Kampung Melayu. Rumah ni adalah antara rumah wajib yang mesti dikunjungi di pagi raya. Ini adalah rumah agam Baktok Kami yang di jaga oleh Aunty Midah sekeluarga. Bila kami dapat berkumpul beramai-ramai di sini, suasana happening akan memeriahkan lagi suasana. Semua memang sangat meriah, walaupun berkasar bahasa, tapi kami tetap kami, mengutuk mengata tanpa simpan dalam hati. Kemudian ketawa berdekah-dekah, mengilai terbahak-bahak, sangattttttt best...

tapi tahun ni kureng sikit sebab Pak Tam and family, Ucu and Family, Kak Noi, Nani tak ada bersama kami... Tapi takpa, pagi tue ada hidangan laksa Johor, pastu mereka jelesssssss giler tengok kami menghirup kuah laksa yang sangat mebelessssSSSSS...






Malam tu kanak-kanak bermain bunga api. Seronok sangat....

Bila bunga api dah habis di bakar... hurmmm apa lagi, mengadap komputer pula. Budak-budak sekarang ni memang tak boleh lari dari komputer dan internet. tak macam zaman kanak-kanak kita dulu kannn.....

Mai lah tengok N3 yang lain.... raya 2012 ku ada gambar-gambar yang happening...



:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

16 comments:

eitcha,IM said...

wah meriahnya :) selamat hari raya awak :)

Masha Meisters said...

cibamba! haha....meriahnyer hario rya :)

Ariana Aris said...

gambar akak tak banyak lor!!!

lelamaisara said...

wah meriah raya....

sonok tu..sya tak banyak gambar raya le...sonok sangat sampai tak da cameraman..huhuuuu

boni kacak said...

wah...bestnya. meriah raya...

Khairun Solehah said...

syoknya raya. jgn lupa yg disini.. haha.. Selamat ari raya ^_^

Cendol said...

meriahnyee!!!jeles bertandang di hati ini .dah le mkn laksa lg tu.haihhh haih!!!!!!

Hasrina said...

Meriah sangat..selamat hari raya.

syakirah izwanie said...

Selamat Hari Raya :D Happening betul.

Arina Shamsul said...

Wahhh..happeningnya..selamat hari raya dear :)

dyabunga said...

meriahnya..jeles lah plak..hihi

Cik Nur said...

mmg nmapk meriah sungguh...seronokkna, bukan selalu dapat berkumpul...

Chic Na said...

sedapnya laksa johorrr.. nyummmm.

dyabunga said...

meriah nya dya tgk..kalau dya mesti join bdk2 main bunga api..haha

Wanieys said...

meriahnya hari raya CIM hihi

9n0L4 said...

budak budak sekarang sibuk dgn pc je raye ni. TV pun tak layan dah. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget