21 May, 2012

Asignment!!!!!

Ada sesiapa nak tolong buat Assignment saya tak?

Soalannya : The effects of being obese


Senang jer sebenarnya, tapi.... MALAS menguasai diri. Diagram dah bagi pown, buat karangan aje tapi kena follow 101% from diagram.


Meh tengok diagram yg Uni bagi:


 Ni baru 1 subject... lagi 2 subject boleh tahan jugak soalan assigmentnya. Last submission 090712. OK lah tue, lama lagi.....hehehehe...(pejam celik pejam celik dah sampai tarikh) Baik I start from now.


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

8 comments:

Daddy Ziyyad said...

aik, awak belajar course apa ya?

saya boleh buatkan assignment tu, saya cas tak mahal, RM550 aja..`ahahahaha

Cinta Misteri said...

Aduihhhh....mahalnya charge. hehehe...thanks for offer :)

Arina Shamsul said...

buat pelan2 dear :)

good luck :)

shahdiana said...

tinggal nak elaborate je lagi kan...buat pelan-pelan...banyak masa lagi...

kiera'sakura said...

selamat buat asignment.. saya boleh tlg doa je moga cepat siap.. hihihi

Cinta Misteri said...

Baik Arina, sy akan buat pelan2 but in a perfect way :)

Cinta Misteri said...

Shahdiana, nak mengelaborate tue yg berbelit... BTW thanks

Cinta Misteri said...

Kiera, thanks doakan saya. OK pasti akn buat yg terbaik seperti selalu. InsyaAllah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget