19 May, 2012

Semester Baru Sudah Bermula

Arghhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!! opppppSSSSS!!! tak boleh mengeluh!
Be StRonG!!!!

Semester Mei 2012 Sudah Bermula
Struggling Studying Surfing 
Buzying Blogging Bowring

Pagi ni dah kena attend class, 0800 to 1210, but actually this is second class. Last class on 13052012 ponteng coz pergi berjimba-jimba kat Tanjung Pak Leman. Haaaa hamek kaou! Taktaulah apa ilmu yg lecture simbah last week, subject: Human Anatomy & Physiology.

Wish me & hubby in a good health, biar boleh blajar dgn tenang tanpa retak kepala, nose stuck, tone deaf, tangan cramp, kaki sesemut, perut memulas etc.

Jom study!!!



:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

11 comments:

Arina Shamsul said...

study pelan2 dear :)

relax dan ejoy..baru ilmu pun senang masuk :) ngeee..

Kakzakie said...

Baru nak mulakan langkah baru rasa berat... nanti kalau dah berjalan lama-lama akan pecutlah jadinya..

محمد شهريل القنيطري said...

hehehe...x per terozkn bljar!!semoga lbh berjaya d sem yg baru..

sha my heart said...

G0od luck.
Ambik k0s apa ni? Mcm brkaitan dgn h0spital je

Cinta Misteri said...

Thanks Arina..btul lah, mmg kena study relax2, tkleh kelam kab0t

Cinta Misteri said...

Ha'ah lah Kakzakie, haritu cuti sem mcm boring je sbb krg aktvt, tp bila dh nk start balik, rasa lesu plak

Cinta Misteri said...

Terima kasih krn mendoakan

Cinta Misteri said...

Thanks Sha.
CiM & hubby study OSHA

Boni JLL3 said...

ok :)

study leklok :)

Cinta Misteri said...

Thanks Boni

shahdiana said...

suami isteri belajar ek...loving kapel betul..semoga berjaya keduanya....amin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget