20 May, 2012

Web Prono di FB

Hadoiiiiyaiiiii HomangAiiiiii!!!!!! Ini bukan lawak okey!!!!

Tegezut king-kong mak bila pagi ni on FB ada manusia bahngang telah mengtag web prono di FB wall mak yang suci murni nie. Astagfirullahalazim.... 

Mehh, korang na tengok tak? Bagi sesiapa yg dah tertengok pagi tadi, saya minta maaf kerana itu bukan saya, dan bukan salah saya. Tak penah saya buat kerja-kerja terkutuk macam tue. Eeeeeeee....malunya!!!!!!!!!!!!!!


Tapikan....apsal boleh jadi macam ni erkkk? salah Azwan Aki ker? Salah FB ker? Salah  Mark Zuckerberg? Salah saya ker?????

Boleh sesiapa boleh tolong jawabkan apsal mende-mende sengal macam ni boleh jadi kat FB? Walhal saya dah block dah sumer tag masuk, hanya yg mendapat approval jer boleh publish kat wall saya.

Akak keliru!!!!!!! Tak cukup secure ker security setting I???????
:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

6 comments:

Qaseh Izana said...

mcm2..tetiba je kena tag camtu kn...

محمد شهريل القنيطري said...

bkn salah tuan fb lah..benda ni dah lama sebenarnya..pertama dissbkn penghacker..tuan punya fb tidak tahu pon dia menghantar bnda-bnda tu semua..di wallnya tidak langsung tertulis notification..secara logiknya dinamakn hidden...yg kedua dissbkn laman virus porno..sbnrnya dh bnyak yg tersbr secara random..

محمد شهريل القنيطري said...

jadi jln yg sepatutnya adalah,beritahu tuan punya fb katakn accountnya telah terkena virus porno..suruh dia report...dan nsht saya anda jgn tekan kerna anda lah slps ini terkena virus tersbt...

Cinta Misteri said...

Owhhh...terima kasih Saudara Shahril. Baiklah...jgn click kalau terkena yeaaa semua!!

--> maknanya Azwan Aki pernah klik lah masa org lain tertag di wall nya sebelum ni...miahahaha...tu arhh sapa suruh (sat agi sy yg kena padan muka, sker je ketawakan org)

shahdiana said...

memang pun...yang banyak dekat wall cuma iklan jek...macam-macam iklan...apasal haa......tak bagus la diorang buat macam ni...mencemar kan...boleh panggil vandalisme tak...

9n0L4 said...

virus ni main masuk je. yg pntg, kite jgn klik pape. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget