02 May, 2012

Kau Dan Aku cover by Indra Syahrul HB46

Ni lagu permintaan untuk Indra. Susah sangat nak dengar dia menyanyi, kalau GFadz pegi toilet jer, barulah leh dengar dia nyanyi. Suara sedap, sebutan jelas tapi malu-malu. At first request lagu Lagu Kita by Aizat, dia macam blur jer, pastu tukar lagu Sungai Lui, mcm blur jugak...last-last dia yang request balik, lagu Kau Dan Aku. Jom layan suara Indra, mahal nie tau sebab susah nak dengar. Hehehehe....

video
Maaf kualiti video tak berapa baik...tapi suara masih boleh dengar kannn.....

Indra dan GFadz ada kekuatan masing-masing. Gfadz suara memang lunak, nak-nak masa dia tarik not tinggi, walaupun nampak macam payah, tapi sedap jugak kedengarannya. Suara GFadz buat masa ni belum ada dipasaran. Suruh jer dia bawa lagu apa, mesti kita akan rasa dia bawa lagi best dari penyanyi asal.

Indra nie plak, suara jelas kalau dia nyanyi, sebutan sebutir-sebutir, kalau lagu-lagu Aizat danlagu-lagu yang slow moving memang dia sesuai bawa. Dengar atas tue yea, sedap tak dia nyanyi? Jangan malu-malu sangat tau Indra, muka tu jangan tutup dengan rambut, duk atas stage semunyik blakang stand microphone.
Hehehehe....JANGAN MARAH INDRA...

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

1 comments:

gadisBunga said...

sebenarnya kat opis ni line tak clear nak tgk video. nanti saya tgk eh. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget