27 May, 2012

Terharu dengan Ayuni : Terima Kasih

Betul tak apa yang saya katakan....

"seriously....berblogging lg best kerana komen & reaksi kita lebih neutral...kita tak kenal antara kita, hanya dgn tulisan, tp bila berfb, kita berhadapan dgn kawan2 yg mengenali kita & kita mengenali mereka.....komen2 akan pastinya membuatkan kita sakit hati kerana kadangkala kita dipengaruhi oleh tanggapan "alahhhh dia tu lagi teruk sebenarnya......" so, what can I say (just luahan) I ♥ u all"

Niena_Rizal quotes May 2012

Saya baru sahaja balik dari laman Ayuni setelah dijemput secara terhormat di post N3 sebelum ini... Sejengah jer saya dari laman Ayuni yang damai dengan muzik korea (yang saya tak faham maksudnya), jeng-jeng-jeng....saya terus tersenyum dan hati berbunya-bunga seperti laman Ayuni yang ada bunga doodle warna pinkish. Tarraaaa....


Tapi...saya yang ker 900th. Kenapa saya baru jumpa laman nie??? Serious, masa follow tak perasan pown saya yang ke-900 sebab sambil tekan button follow saya baca poem Ayuni tentang ayah.

BTW....thanks a lot lot lot to Ayuni. Nengok belah kanan ehhhh, akk ada listkan blog Ayuni sbg blog yg mesti dikunjungi.

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

14 comments:

Yumida said...

congrats...mmg awak org bertuah...hihi
done follow u too

Si Matatajam said...

Tahniah ye. M faham apa perasaan bla jadi follower bertuah. Kalau tak caya baca la entry ni
http://mymatatajam.blogspot.com/2012/05/dapat-saguhati-follower-bertuah-dari-fr.html

zubect said...

wah, tak pernah agy ada pengalaman utk jadik follower bertuah nie

Ayuni said...

time kasih bnyk2, blog sis nie best, ada keunikan tersendiri! keep blogging n cheer up! Mmg betul, blogging lg best dr ber"fb"....

NOOR FATIN said...

betol quote atas tu. tu la yg bestnya dalam berblogging. kita akan berkongsi idea dan pandangan sesama insan ;)

tahniahh! hehee

Cinta Misteri said...

@Yumida, thks follow

anisalya said...

ke 900 ye? tahniah. nanti kalau line ni macam best sikit blh jugak saya melawat ayuni tu.

p/s: master tak senang jugak. sbb ada dua choices. kena pandai pilih jugak la. ada plan nak sambung belajar. kena tunggu dok sama husben br la blh fikir psl stdy semula ni.

nuyui a.k.a miss YUI said...

bkn snng nak jd bertuah kan..

m.u.l.a.n said...

tahniah..!!!

mmg betol.. blog lagi best dari fb..

Norlida Ramli said...

wah2..
tahniah jd follower bertuah!
xpenah lg dpt..huhu

are_lin@yu said...

betul tu ayu sokong..kdg2 rasa macam dah lama kenal ;-)

LYAfrina said...

lya pon lbh suka bblog.. sbb blog ni ibarat diari hidup kt..

dyabunga said...

dya pun suka blog berbanding fb..hihi

ain dzaya said...

congrats!
da dpt header baru boleh la tukar..eheee...

#criteria ain nie seorg yg mesra n talkative klu knal, klu tak kenal mmg org kate sombong..konfident keterlaluan ..huhu..tak pernah putus asa even kene maki..kenapa sis tanya? sis pandai baca org ea..share2 la sis :)

blas kat blog ain yer sis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget