14 May, 2012

Family Day JPPH 2012, Part I

Family Day JPPH 2012 sangat happening, terima kasih pada semua yang sudi menjemput kami sekeluarga joint event you all. Jom tengok expression dari lensa kami...

On the way to Pelangi Resort,Tanjung Balau. Believe it driver snap pic

We are arrive, Pelangi Resort Tanjung Balau
Welcome drink...
Kak Zana, Baizura & Ika as registration receptionist
Dr. Puan Raha Ismail, Pengarah Negeri JPPH
Family Day JPPH, Johor, 2012


Lookin for room 417
Sport MC, my luvly Hubby
Game : Ikatan Kasih Sayang

Game : Itik Sudu

Huda's Boy winner no.2, comel sangatttt

Game : Forward & Backward
Genap move forward, Ganjil langkah backward
 
Faces... Game: Tiup Tepung

Game : Kerusi Beracun
Haaaaa......music stop! Rebutttttttttttt!!!!!
Ehhh, apa diorang buat tue? Jom skodeng Geng baju merah

Laaaaa......mak-pak nak main rebut sweet & stationary ni ker?
Owhhhh, game ni untuk si cilik... Mak-Pak yang over

Game: Belon Cinta

Best Chef : Kak Salamah with Co-Chef Mr.Epul

Volley Ball : Staff vs Spous

The winner, Staff

Jom main air plakkk

Yeahhhhhh!!!!!!!!!!!!!

Jangan bagi dia microphone!!!!!!!!!!!!
Sambung part II & III tomorrow....

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

10 comments:

eMMe said...

uih! sgt2 hepening.......mcm famili day opis saya gak, heee~ tapi kami takde bola tampar pantai, heee~

Cinta Misteri said...

Mmg hapening sgt, seb baik cuaca ok ok je, klau tak pening

Daddy Ziyyad said...

muka masing2 kalau lepas acara tiup tepung mmg lawak kan..;P

wahh, siap menyanyi ke hubby atas pentas tu? :)

Cinta Misteri said...

Hehe...tu lah, pantang nmpk microphone

Pokok Manggis Depan Rumah said...

best nye main mcm2..
dpt tenang2 & rehat2 kejap kan akak :)

Cinta Misteri said...

Btul btul...release stress

sissyira said...

salam..

seronok dapat main mcm2 game .

Cinta Misteri said...

Btul btul btul

Rtp Farra Arisha said...

here's what is really happening! kekadang dengan bermain acara sukaneka camni dapat membantu untuk menghilangkan stress, merehatkan minda, etc. hiks...

shahdiana said...

seronok ada family day...pejabat kita takde pun...bawak family sendiri jalan-jalan jela...huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget