20 May, 2012

FREEBIES DOODLE dari MARINA-ARINA

Baru saja dari Blog Marina-Arina, jengah kengkawan...lepas tue terbekanan kat doodle yg dia paste kat blog N3 dia. Disebabkan saya takda anak perempuan, terus jer teruja bila tengok doodle2 yg dia paste tue. Kalaulah saya ada anak perempuan, mesti comel jer kannn....

You all gi lah kat blog Marina-Arina, leh kaler maler doodle yg dia dah biarkan blank tue. Ada banyak lagi doodle yg kaler kali kat blog dia. Saya suka kaler purple, so saya amik jer 1 doodle dari situ. Mohon paste kat laman saya yer Marina-Arina.


FREEBIES DOODLE IBU & ANAK PEREMPUAN



:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

7 comments:

محمد شهريل القنيطري said...

nk tngk plak..tuan punya blog buat doodle sndiri..hehe

syafiqakarim said...

comel :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel3..

Cik Puan Izan❤ said...

hai...salam kenal..sis follow blog cantik ni yer :)

shahdiana said...

cute sangat...Insyaallah pas ni ada rezeki dapat anak perempuan...boley buat doodle sendiri ek...

Che Rosliza Che mat said...

comel dan cute follow sini..

Arina Shamsul said...

alololo..siap buat entri ye dik :)

tima kasih sayang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom kongsikan