27 December, 2012

Banyak Cerita



Banyak cerita pulak.....diam-diam sudah.

Huhuhuhuhu......sebenarnya saya ada banyak cerita nak story morey kat blog kesayangan ni. Tapi, kekangan waktu yang menghalangan dari meneruskan niat menaip cerita-carita best yang saya lalui dalam bulan 12 ni.

Sebabnya.....saya kena tumpukan perhatian pada peperimsaan kertas akhir pada hujung minggu ni. Bila mengadap laptop jer, jeling-jeling blog, serta merta dapat jelingN manja dari en.hubby. Paper terakhir ni agak susah jugaklaaaaa. Hurmmm taktaulah boleh pass with colors tak bak kata Chic Na.

Tunggu yeppp beberapa N3 kebabommm saya hari Ahad nanti. Antaranya...

1. Cerita gathering saya dengan kawan-kawan sekolah menengah
2. Cerita saya berbowling bersama the great Legend
3. Cerita saya mandi-manda di Air Terjun Bekok

BW pown saya buat celum-celum jer ni mana yang sempat. Itupown sewaktu meeting yang ntah apa-apa ntah, time tersekat dalam jem yang sangat membosankan, time tunggu anak-anak dengan aktiviti-aktiviti mereka, atau di waktu senggang bila letih mentelaah.

Okeylaaaa....jangan banyak cerita. Saya taknak cerita banyak-banyak lagi sebab cemburu dengan GSFian yang dapat perhi gathering di Melaka Sabtu ni. Selamat berjimba-jimba semua.
:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

21 comments:

dya bunga said...

jgn lah fikir paper tu sush..kalau fikir susah nnti btl2 susah..hihi..u can do it!!..:)

Mrs Velentine said...

selamat menjawab kak..chayok2

Cik Nur said...

selamat menjawah exam dengan lancar ye kak.. :)

Cik Tia said...

semoga dipermudahkan untuk menjawab :)

Yana Libra said...

busy mama~~

good luck utk paper tu kak~ :)

aku HaniAsyira said...

takpe2.. jwb exam tu dulu..

Chic Na said...

selamat studi kak. InshaAllah la tu dapat. do the best ok. :)

nanieybarnieylurviey said...

Lor akak tak dpt pegi ke? Sbb exam eh?? Apapun good luck. :) Bismillah... :)

P/s: thanks singgah komen blog nani. Org bran ni lain skit ble diuji. Time tu la tgh kena fight ngn syaitonirrojimmm. :)

BERT said...

gudlak sis.. nanti2 blh cerita ya hehe

LYAfrina said...

sama la dgn lya..pon kekangan masa nk up entri..nk bw....

apa2 pon utama kn pkara y ptg dulu..hud luck dear

Deqla manjew said...

good luck tau kak..akak mesti boleh buat punya.. tang dpt jelingan manja hubby tu yg x menahan.. hikhik..

Busyra Bt Takiyudin said...

gud luck.. :)

wan nurul hezrina said...

takper kak cim.slowly kay..nurullak semput dengar..hehe

are_lin@yu said...

menunggu cerita..hihi..tak pa dear..moga dipermudahkan urusan ya..

Nory Zoulkefle said...

cepat2 up story...hehhe

Deq's Qienz said...

sm la kite kak..jeles gn diorg semua.muahaahaa

Ayuni said...

o, br tahu sis cikgu.....

kinara kinatara said...

huhu..jeleskan dengan mereka:)

intanfirdaus247 said...

selamat menjawab exam..gud luck

boni kacak said...

takpe..dulukan mana yang penting dulu..apa2 pun good luck tau :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kita mmg kategori jeles dgn depa kak hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget