16 December, 2012

Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza



Hari ni nak joint Segmen sambil tunggu budak-budak bersiap nak pergi shopping...

Jom joint segmen  : Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza




Okey...sila klik banner yang awesome tu untuk ke blog Leeza.

Owhya, Leeza, saya baru nak follow kamu, jumpa segmen ni pown dari adik Kina Kinatara

Dan bagi kamu semua yang nak joint segmen ni,kenalah follow beberapa syarat berikut :-

LANGKAH PENYERTAAN :
1. Buat ENTRY yang bertajuk "Blogger Paling Santai 2012: Cenderahati Pertama Santai Leeza"
2. Letak Banner kat atas ni dan link kan ke entri ni. (macam biasa tu)
3. Follow Blog Santai Leeza dot com
4. Like Fan Page Santai Leeza (SANTAI LEEZA PAGE) (tak wajib, tapi sangat digalakkan)
5. Semestinya WAJIB tinggalkan link/url entri anda pada ENTRI INI...
6. Hanya terbuka untuk Blogger Malaysia.
7. BERMULA 15 Disember dan TAMAT pada 30 Disember 2012, 11.59 malam.


PENILAIAN PEMENANG :
1. Semakin anda aktif meninggalkan jejak di blog dan page santai leeza, semakin cerah peluang anda memenangi segmen ini.


CENDERAHATI YANG DIBERI ADALAH SEPERTI BERIKUT :

  • Tempat pertama : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') berserta frame, keychain, fridge magnet dan blog review oleh santai leeza.
  • Tempat kedua : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') tanpa frame, keychain, fridge magnet dan blog review oleh santai leeza.
  • Tempat ketiga : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') tanpa frame, keychain dan blog review oleh santai leeza.
  • Saguhati : Boarding Pass Santai Leeza dot com (ukuran lebih kurang 5' x 7') tanpa frame.
  • Jumlah penerima saguhati seramai 10 orang.
  • ** Boarding Pass Santai Leeza dot com hanyalah rekaan semata dan sebagai tanda kenangan serta penghargaan terhadap bloggger. 





 


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

27 comments:

kinara kinatara said...

wah selamat bersegmen kak:)

Si Matatajam said...

Selamat bersegmen..

Deq's Qienz said...

slmat besegmen kak :)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

1. leeza nk rakamkan jutaan terima kasih sbb sudi join segmen 1st leeza.

2. awk boleh tgk list awk di sini .. utk pgesahan.
http://www.santaileeza.com/2012/12/perserta-blogger-paling-santai-2012.html

3.INGAT TAU, Semakin awk aktif di santai leeza dot com, maka semakin cerah peluang awk. khususnya sepnjg tempoh segmen berlangsung.

TQ....

intanfirdaus247 said...

selamat bersegmen ye dalink!

Yana Libra said...

good luck kak~ :)

greenSejukhati deBlog said...

hai , salam perkenalan..join contest yang sama..jemput singgah sini

twentydotnine.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

Mimie said...

gud luck ye :)

Budak Kampung said...

salam dgn rendah diri
slam terjah dan follow
dri segmen sme

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

Deqla manjew said...

rajinnye join.. good luck tau. :)

are_lin@yu said...

rajin benar akak ye..hiih..gudluck dear ;-)

Cik Nur said...

selamat bersegmen kak...

syiela said...

selamat bersegmen ye

Cik Pensil said...

dari sgmen yang sma jugak , meh singgah blog ;)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat bersegmen kak cim

dya bunga said...

slmt bersegmen

Seneorita Baharin said...

Selamat bersegmen dear..Good luck! ;)

shasha yacob said...

selamat bersegmen,, saya pun dah join yang nih :D

Che Rosliza Che Mat said...

rajin betul....selamat bersegmen..

BaNu Syah said...

good luck kak

Nurul Husna Mohd Hassan said...

selamat bersegmen kak :)

ecah said...

salam.. ecah datang dari segmen yg sama..done follow juga.. jemput singgah
http://pon2ecah.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

dan ecah nak jemput korang join segmen pertama ecah juga.. jom share memori 2012 korang.. http://pon2ecah.blogspot.com/2012/11/segmen-memori-2012-terpahat-di-ingatan.html

Nurfara Hani said...

Salam. blogwalking sini dari segmen yang sama.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

QasehnyaRania said...

http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/blogger-paling-santai-2012-cenderahati.html

salam kenal ditahun baru dari segmen yg sama ;)

QasehnyaRania said...

http://www.santaileeza.com/2013/01/pemenang-segmen-blogger-paling-santai.html

cepat tgk anda adalah pemenangnya ;)
tahniah diucapakn ;)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

Nantikan hadiah yg leeza post tu....

Hayati Harun said...

rajinya...apa2pun..selamat bersegmen..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget