04 December, 2012

TAK SIHAT!!!

Hurmmmm... hari ni saya MC = Mengambil Cuti

Dapat MC lepas buat Medical Checkup

Disebabkan saya MC saya perlukan Milk Coklat

Walapun saya MC saya rasa macam nak Makan Capati

Aktiviti MC saya hari ni...


Main Cpacebook
Menonton CB
Makan Cido

Ehhhh....tapi saya tak lah teruk sangat. Actually batuk dan sedikit selsema. Walaupunnnn...... dah seminggu batuk, dan tak cuti-cuti sebab Audit tempohari laaaa. Hurmmmm... nasib baik dah berakhir.
Jangan risau yep semua :)

So, hari ni nak bercuti dengan tenang.

Tapi nak update blog skit & upkan pemberian Kina 



Ni MediCine saya hari ni...






:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

16 comments:

Nyue said...

wahhh...akkk harus rehat taw...jgn lupa mkn ubat..

eitcha,IM said...

rest banyak2.. jangan lupa makan ubat :)

Mrs Velentine said...

rehat2 yea...jangan lupa makan ubat

Deqla manjew said...

hahahaa... semuanya MC yer...jaga kesihatan yer kak..moga cpt smbuh.. :)

intanfirdaus247 said...

hehe..rest ye....jgn lupa makan ubat kasi cepat sembuh

lelamaisara said...

banyak nye mc..hehhe

ape pon moga cepat sembuh kak..;)

Anum said...

get well soon

Cik Nur said...

makan ubat ikut waktu ya..!
dan banyakkan rehat..
semoga cepat sembuh..!

dya bunga said...

byk an rehat ye

9n0L4 said...

get well soon ya. ni kes makan duyan ke ape ni. hehe.

Chic Na said...

demam audit ke kak? cepat sembuh ye. ;)

Liza Ismail said...

Huhu, Akak pon demam, batuk selseme. Tapi.... hurmmm dah tak ada MC lagi dalam kamus hidupku... by the way, get well soon, sis...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

la sianyya akak..moga cpt sembuh yer..jgn lupa mkn ubat tu tau

Yana Libra said...

sakit2 pun kreatif lagi ye kak~

dah sihat belum ni??

Cik Aini said...

hihihi
pandai CiM mengarang :)

get well soon ye CiM..
erkk..dah ok eh?

ketikketok said...

".. to love is to care, to care we must share..."
get some and feel awesome at BBC MARDI Station CH39000

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget