22 December, 2012

Beracoustic Live Bersama GFadz



Semalam pergi datting dengan en.hubby....walaupunnnnnn......hehehe kepala berat memikirkan exam esok. Bila kami nak release tention, antara orang-orang yang kami akan cari adalah GFadz. Mamat sorang ni memang awesome, saya dan en.hubby memang suka sangat tengok dia perform guitar acoustic live. Duduk berejam sampai pagi pown takpa.

Dulu di MK & Bistro Parit Raja, tapi sekarang di Restoran Gangnam Bunga Tanjung, Hotel Garden, Bandar Penggaram, Batu Pahat. GFadz akan berada di restoran ni setiap malam dari jam 09pm-12pm, melainkan malam Jumaat. Okeyyyy....kena hormat malam untuk beribadah.

Ni lagu permintaan kami semalam.... dengarkanlah ~~ Aku Yang Tersakiti ~~



Kami tahu Gfadz sakit tekak semalam, tapi saja nak try test suara dia yang dalam keperitan tu.  Betul-betul sakit kedengaran rongga tekaknya. Huhuhu....sorry :( ..Walaubagaimanapun tetap tak menghampakan kami walaupunnnnn terkucil skit. Mamat lagi sorang yang rambut ala-ala awan nano tue, kami belum sempat berkenalan. Suara dia boleh tahan juga.

Bagi sesiapa yang tercampak di Batu pahat, meh lah datang tengok Gfadz perform. Harga makanan seperti di restoran-restoran biasa. Tak mahal okeyyyy.... Ada screen TV besar, kalau nak layan bola pown boleh.

Malam semalam saya makan Spageti Carbonara, harganya RM12.00 sahaja. Tak mahal kannnn....


Okeyyy...dah layan clip vedio di atas? So, macam mana? Okey tak????

Kalau nak tengok banyak lagi lagu-lagu yang dimainkan GFadz, boleh ke SINI atau di SINI atau di SINI.

☻♥☻

/█\/█\

.||.||. 



:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

17 comments:

Si Matatajam said...

Ala x bleh tgk la plak klip tu

Cinta Misteri said...

M, kena gi buka kt youtube laaa mcm tu

Chic Na said...

tengah layan. tak tau berapa kali replay dah. love it! ;)

Yana Libra said...

akak ni mmg suka betul dengan Gfadz ni kan..huhu~

Dayana Bahar said...

Spagetti tu menarik... tak reti sgt pasal band ni

MAZLIZA ABD RAZAK said...

best gak (",)

Mrs Velentine said...

videonya tak muncul2 lah..huhu..mesti best

9n0L4 said...

akak ni mmg minat lagu ehhh. especially lagu yg main gitar, live nyanyi kan. :)

Cik Aini said...

suka algu ni..
ada kena mengena kot.hahahaha

layan :)

kinara kinatara said...

wah...mesti gempak persembahan dorang..:)
huhu..

TiranaAduka said...

layan!

Deqla manjew said...

xleh tgk la video tu kak... opis xleh bukak...huhuhu

dya bunga said...

murah tu rm12..dya ingtkn rm22.

aku HaniAsyira said...

oklah tu.. harga dia biasa je

Cik Nur said...

tgh loading..
xsabar nak dgrrrr... :)

wan nurul hezrina said...

dok dapat tgklah plak cim=(

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

akak mmg minat indie band ker

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget