16 December, 2012

Le Lanun Ranggi Contest



Okeyyy...tadi joint segmen Leeza, skang nak joint contest plak. Hahaha...GSFian mesti pelik tahap gaban tengok saya aktif giler arini. Entahlahhh, taktau kenapa keterujaan ini mencanak tinggi.

Okeyyy, tumpukan perhatian dengan banner dia bawah dan Klik banner untuk ke blog Lanun Ranggi untuk joint.



Haaaa, meh tengok dialog yang saya reka di bawah ni, moga boleh dijadikan pengajaran.


Moral of the story...

  • Wahai gadis-gadis, tak payahlaaa nak mengada-ngada minta yang bukan-bukan dari boyfren you all. Dia masih ada tanggungjawab dengan ibu bapa dan keluarganya. Kalau sayangkan boyfriend you all, kenalah agak-agak sikit nak minta itu ini.
  • Sang jejaka nie pulak, kalau dah sayang sangat dekat kekasih hati tue, tak payahlah nak belanja yang bukan-bukan kononnya nak menunjukkan kasih sayang. Elok kamu menabung agar dapat dipercepatkan majlis pernikahan korang tu yeaaa.
  • Pergi dating macam kartun di atas tue okay.... Gadis berpakaian muslimah menutup aurat.sejuk mata memandang. Kemudian tak perlu pegang-pegang tangan. Harus dicontohi aksi dan gelagat kartun ini.!!!


Ehhhh, saya tengah joint contest tau. You all marilah ramai-ramai joint, buat dialog masing-masing yang lebih awesome dari ini. Kalau dialog yang bermesej lagi mudah nak menang. 

Syarat-syaratnya???? Haaaa, pergilah terjah ke blog Lanun Ranggi. Kalau lebih mudah you all klik banner di atas, nanti akan terus membawa kalian ke N3 yang sepatutnya.

Hadiah???? Haaaa, sama juga kena pergi terjah ke blog Lanun Ranggi. Ehhhh, lebih mudah klik kat banner atas tue. Hadiah dia memang gereggg (bak kata orang Singapura).




:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

41 comments:

intanfirdaus247 said...

dear..good luck ye..:) mcm best je..kak intan nak pi terjah jugak lah

Aujinz said...

hahahha.. power power... terima kasih sebab sudi join.. XD

Chic Na said...

serius pelik kak. hihi..

setuju ngan kartun akak tu. :p

Yana Libra said...

good luck kak..hehe..setuju dengan akak~~~ :)

azizah :) said...

setuju setuju... sweetnya kartun akak ni..

Karukord Jagau's said...

selamat bersegman :)

Si Matatajam said...

Good luck dear

elyna mirsada said...

gud luck CM..hehe

Mimie said...

gud luck

are_lin@yu said...

sweet sgt..sopan jakan..hehe..yg pnting kmpl duit trus kwin kan..hehe..doakan ayu kak ;-)

LYAfrina said...

gud luck Cim

Telor Power said...

sekarang ni ramai yg buat2 lupa dan buat2 lupa ttg kisah cinta begini


nice tips. bagus boleh buat alasan utk tak keluarkan duit beli hadiah ni hahahaha

adyna said...

gud luck ;)

mselim3 said...

goog luck selamat bersegmen, katun yg bermesej bagus...i likes it ,

mselim3

Deqla manjew said...

good luck kak... setuju sgt, x suka jugak ngan pompuan cam gini.. lom kawen dah mintak bkn2.. kalo dah kawen camne? boleh botak si suami!

Seneorita Baharin said...

Good luck sis! ^____^ mesti boleh menang punya la ni..heee

Arina Shamsul said...

heheheh..sesuai sangat dialog ngan riak wajah katun tu kak,messange pun baik :)


good luck kak cim :)

izan mama mia said...

gd luck yew

lelamaisara said...

hehehe..akak ni...ape pon good luck..

❤~Emma Abduh~❤ said...

slmat bersegmen sis...nway, comel watak kartun 2..hihi

BERT said...

rjinnye sis.. gudlak yaa

deq's qienz said...

gud luck kak :) stuju 101% gan rekaan akak tuh,,alahai tiut la

Cik Nur said...

semoga berjaya kak.. :)

nasihat akak tu betul sgt dah, lebih baik myimpan daripada belanja yg bukan2..

syiela said...

gud luck ye..

sokong sangat dgn kata2 tu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

kak cim gud luck tau :-)

dya bunga said...

semoga berjaya kak..:D

Anonymous said...

Hello this is kinda of off topic but I was wanting
to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually
code with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!
My web blog - static cling

shasha yacob said...

woh, siap ada moral value lagi, baugs bagus . gudluck

boni kacak said...

good luck :)

Nyue said...

selamat berjaya akk...

Che Rosliza Che Mat said...

good luck...

syakey said...

haaa comel aje macam tu. ;)

Mrs Velentine said...

good luck ayat mmg power

eimah siti said...

gudluck...^^

Anonymous said...

Hey јust wanted tο giѵe you a quicκ heads up.
The tеxt in уour post seem to be running off thе screen in Sаfarі.

I'm not sure if this is a format issue or something to do with web browser compatibility but I thought I'd post to let yоu κnow.
The deѕign and style look greаt though!

Hopе you get the issue solved soon.
Kudos
My web site : net.au

BaNu Syah said...

good luck kak..best dialog kartun tuh hehe

Nurul Husna Mohd Hassan said...

terbaik! :)

Kesuma Angsana said...

selamat bersegmen2 ye

Cik Aini said...

moral tu ai suka lah CiM..
bagus2:)
gud luck ye :)

Dayana Bahar said...

good luck CIM

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak niena

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget