22 December, 2012

Terubat Rindu Pada Jemarimu



Okeyyyyyy.....jangan salah sangka. Saya baru pulang dari berdating dengan en.hubby dari Restoran Gangnam Bunga Tanjung. Rindu pada jari jemari Gfadz disaat beliau menggoreng lagu-lagu  permintaan telah terubat.

Kalau dulu di MK Cafe & Bistro Parit Raja, tapi kini di Hotel Garden Bandar Penggaram. Album terbaru Gfadz akan keluar tak lama lagi. Tak sabarnya♡♡♡♡♡♡

《Bagi yang belum tahu siapa Gfadz, bolehlah tengok beberapa N3 saya di bawah label tag ●Gfadz-HB46●


Hurmmmmmm..... malas cakap banyak, gambarpun tak dapat di upload, taktau kenpa, mungkin dengki dengan saya atau saya yang tak pandai guna Note II ni lagi. Jadi ssekarang saya nak tido dengan nyenyaknya.



JUDIKA ☆ Aku Yang Tersakiti ☆
:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

16 comments:

Ameerul Ashraf said...

aha..statement yg last2 tu best..
selamat malam :)

Dayana Bahar said...

Hehe syok dating ye hehe

boni kacak said...

saya akan nantikan kemunculan album Gfadz tu.. :)

Anonymous said...

Hellο аll, here every persοn iѕ shаrіng suсh knowledge, so it's pleasant to read this website, and I used to pay a visit this blog daily.
Here is my weblog : www.gerryflynn.com

Solehah Shamsuddin said...

Wah bestnya da fon canggih.try pelan2 ye upload tu :)

Cinta Misteri said...

bg support kt gfadZ yep. mmg sgt brbakat

Deqla manjew said...

Haha...xpe nti pndai la tu...henpon pun canggih kan..mmg byk la nk kena blajar tu... ;-)

Si Matatajam said...

Wah dah berNote2 ye CiM..best tu..take time..nnt pandai la tu..

Chic Na said...

dengar sekali dah jatuh cinta kak. best giler suara dia. lepas ni nak jadi fans gfadz gak la. :)

Yana Libra said...

note II baru beli ke kak..hehe~

9n0L4 said...

ohhhh patutlah. mmg fan gfadz rupenye. hee.

Cik Aini said...

suka...
jom sama bg support kat gfadz :)

dya bunga said...

lama2 mesti pndai guna..hihiih

Cik Nur said...

terubat juga rindu...

wahh..hp baru..
xpe..pelan2 nanti lama2 pandaila.. :)

wan nurul hezrina said...

waktu tido waktu yang paling sedap=)hehe

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

owh akk fan gfadz ropanya hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget