26 January, 2013

GA ( FM -1st TIME HANDMADE) dari CIK INTAN BERLIAN


Okeyyyy...saya nak joint GA dari BLOG CIK INTAN BERLIAN. Dialau-alukan juga anda, anda dan anda semua joint GA ni. Hurmmmm...nak tau tak Cik Intan nak bagi apa? Haaaa...tengok bawah ni. Cuba teka apa tue? Hehehehe...taulah itu anggur dan apple, tapi yang sebenarnya itu adalah Fridge Magnet. Mesti semua suka kan, dan akan terlebih suka bila saya katakan FM tu dibuat sendiri oleh Cik Intan. Hand made okeyyyyyyyy..... Jom klik kat gambo bawah ni dan akan terus bawa anda, anda dan anda semua yang nak joint terus ke N3 GA ( FM -1st TIME HANDMADE).


Cepat!!! Cepat!!!! Cepat!!!! tarikh tutup 28 Januari 2013, hari Isnin ni pukul 10 pagi. Cepat weiiiii!!!!

Okeyyyy...tada :)




:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

16 comments:

intanfirdaus247 said...

hhehhehe.cim ..tq2 sudi join..terharu garu cik intan..ekekekek...good luck!

QasehnyaRania said...

good luck :D

Cik Nur said...

semoga berjaya kak... :)

Cik Aini said...

gud luck CiM :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck kak

Yana Libra said...

good luck kak~ :)

Mieya Atiera said...

Good luck :)

dya bunga said...

semoga berjaya

N.Aima K said...

comelnye!!

N.Aima K said...

comelnye!!

Dayana Bahar said...

Comel... menarik.. srmoga berjaya yer

lelamaisara said...

alamak tak sempat nak join la....huwaaaaaaa

Mrs Velentine said...

good luck

Chic Na said...

alaa harini ye. tak sempat dahhh..

Deqla manjew said...

deqla terlps join..tp GA kak intan yg baru deqla dah join..hihi

wan nurul hezrina abd halim said...

nurul dok sempat join=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget