03 January, 2013

Mimpi Sampai Ke Paris



Saya betul-betul sedang berangan berada di bawah bintang-bintang, dengan cuaca yang dingin, sambil bersandar di Eiffel Tower, tersenyum dengan hati berbunga merindui seseorang. Tapi...agak-agaknya angan-angan saya tu nanti akan jadi kenyataan ke tak yea? InsyaAllah, saya akan ke sana juga suatu hari nanti.

First of all, saya nak ucapkan berbanyak-banyak terima kasih kepada My Dior Aima sebabnya, beliau telah mengirimkan saya hadiah pada Jumaat yang lalu. Tak berkesempatan nak update di sini sepantas kilat sebab taktau nak cakap apa sebenarnya. Disebabkan kiriman dari Aima inilah, angan-angan saya sampai ke Kota Cinta tersebut. Dengan nota tulisan tangan Aima  yang bertulis "ikhlas utk kesayanganku... with Love, Diari Aima " benar-benar membuatkan jantung saya berdekup kencang.

Hadiah yang dikirimkan pun tidak diberitahu bersempena dengan apa. Jadi saya nak tanyalah kat sini... kenapa yea? Kalau kerana persahabatan yang terjalin, saya benar-benar rasa sangat terharu. Aima pernah review blog Cinta itu Misteri ini seketika masa dulu.

Aima, saya sangat berharap agar kita dapat bertemu suatu hari nanti kerana buat masa ini jarak kita terlalu jauh. 


Photo

Photo

Key Ring kiriman Aima

Andai ku punya sayap, pasti ku akan terbang ke sana
Mendakap erat penuh mesra, tanda kasih antara kita
Sayang ku tak punya apa-apa
Hanya doa ku kirim agar kamu bahagia sejahtera...



:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

30 comments:

Mrs Velentine said...

MV pun baru dapat tadi

aku HaniAsyira said...

xdpt pergi lagi tapi dapat key-chain pun jadi lah kan.. =)

Mira Adzlia said...

mst best kn klu dpt gi paris..huhu...dlm mimpi pun jdi lah...mgkin 1 ari ley jd realiti..hihi

Kakzakie said...

Lihatlah betapa blog menjadi penghubung kasih sesama insan. Cantik kiriman cenderahati itu.

intanfirdaus247 said...

best kan jadi blogger...dapat kenal kawan2 yg tak pernah pon kita terpk sebelum ni..semoga ikatan ukhuwah kita pberpanjangan..ameen

Kesuma Angsana said...

bestnyer dpt gift ye

Chic Na said...

bestnya dpt eiffel tower lagi. cikna pun selalu berangan nak ke sana kak. :)

Deqla manjew said...

amboii.. nk jmpa aima je ke kak? hihi

jeBateja said...

Dapat key chain pun hensem..leh bawak tido...untung2 mimpi pi sana ...ahakz

Daddy Ziyyad said...

Itulah best nya blog kan...tambah kenalan...

Paris ni mmg rasa rasanya tempat plancongan idaman semua manusia..hihihi

Solehah Shamsuddin said...

wah dapat keychain eiffel. ambik berkat ye, kot2 dpt gi sana :)

Anonymous said...

It's an remarkable paragraph for all the online users; they will obtain benefit from it I am sure.
Here is my web page ; what to do when you have sore throat

izzah said...

InsyaAllah...leh smpai Eiffel tower tu nnti...sy doakn utk CiM yek...mula2 amik brkat drp key ring tu dlu,nnti smpai la sana...

Si Matatajam said...

Cantik keyring tu kak Niena.. Paris with luv gitew

Cik Nur said...

comellah eiffel tower tu..
nur pun teringin ke paris...hihihi...

dya bunga said...

comellah..dya tgk key ring tu rasa nk pergi paris juga..hihi

CT said...

comeylah key ring tuh...best tau Paris...alhamdulilah akk dh smpi sana

Cik Gee said...

wah wah.. jiwangnya ayat bawah tu.. cantik cendera'hati' itu.. ^^

boni kacak said...

wah..nak jugak nak jugak..hehehehe..

Arina Shamsul said...

wah kak kalau pegi paris roger2 ye kak..nak kirim goreng pisang..hahahaha

BERT said...

wahh syoknya dapat keychain tu!

fieda said...

seronok dapat hadiah dari kawan kan..

are_lin@yu said...

wahh menariknya!

wan nurul hezrina abd halim said...

beshnyer kak kan kalau dapat g paris..huhu bila tah nak sampai ci2=)

N.Aima K said...

awww sweet!! !sob !sob actually suka design tempat kunci ni mcm tmpt letak kunci istana zaman dahulu kala...

insya Allah ada rezeki saya terbang ke JB kita curik masa jumpa ya...sekejap pun jadilah!!

Mas Zull said...

assalamualaikum ....seronoknya dpt mimpi sampai ke Paris ni...hehehhee

Ain Dzaya said...

tak dapat pergi takpe asalkan dapat pantun dan key chain yg comey dari kak aima :)

izan mama mia said...

wah..cantik laaa

mia izzati said...

syoknyee angan akak tuu..takpe tak lama lagi jadi kenyataan le tuu..

lelamaisara said...

cantiknye..:) tak pe la kak berangan dulu..mane tau satu hari nanti akan jadi nyata..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget