29 January, 2013

Terima Kasih Waniey Sahabatku...




Semalam saya dapat bunga.....hehehe ntah tak tahulah bunga apa ni. Aqil, anak saya yang keletah ni lah bagi. Dia ambil dekat Taman Merdeka sewaktu ikut en.hubby pergi berfotoshoot sedang saya pula bekerja semalam. Iyerlahkannn...semalam saya bekerja sedang orang lain ramai yang bercuti sebab cuti ganti Thaipusam. Takpa lahhh, janji nanti Chinese New year saya bercuti 10 hari. hahahahahaha.....BEST!


Hari ini.....


Saya dapat hadiah dari seorang blogger yang dikenali ramai. Siapa lagi, kalau yang biasa ke laman beliau pasti tahu bila tengok sahaja doodle happy family yang kat kain tue.... Kain tu apa? Owhhh... itulah tudung bawal pelangi pemberian Waniey Qalief.

edited: Owhhh lupa nak bagi tahu, selain tudung bawal pelangi yang bewarna purple dan ada sedikit pink tue, Waniey juga sertakan sekali keychain pendayung. Hehehehe....teringat lebih kurang 10 tahun dulu. Saya pernah wakil negeri Johor dalam sukan Kayak. Jangan tak percaya yeaaaa....
(Credit to Solehah Shamsuddin sebab highlight keterlupaan saya di ruangan komen)

Terima kasih yang tak terhingga kepada Waniey Qalief, akan dipakai suatu hari nanti. Dan saya tak akan lupa se-snap dua untuk tatapan Waniey di Jitra. Kenapa Waniey bagi saya tudung ni? Sebab......Waniey sayang dekat saya, dan juga semua GSFian. Pasti yang lain akan dapat juga sebab kali ini saya dan Lelamaisara@Cute Mama yang bertuah.

Terima kasih sekali lagi Waniey....

Lagu ni saya tujukan khas untuk Waniey;


Kau ada di kala ku suka
Di kala ku duka
Setiap tangisan dan juga ketawa
Kau ada di kala ku perlu
Setia menemaniku
Pegang erat tanganku bila aku jatuh

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Kau ada di kala ku jatuh
Di setiap bangunku
Terus menemaniku
Tanpa rasa jemu

Kau ada di setiap tawa
Di kala bahagia
Kau menjadi sahabatku
Selamanya

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Yeah sahabatku
Tetap bersamamu jika kau perlukanku
Dan ku tak kaku tak kekok
Kalau sampai buntu kita belok yok (yok)
Berjangkit sesama seperti mengusik si melatar
Kau kau jangan kau melampau
Dan kalau siapa mengusik Waniey
Tolong bagitau aku tapau

Ku tahu ku kan selalu ada
Pada dirimu
Dan ku harap kau juga rasa begitu
Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi

Kau lah yang selalu
Selalu menemaniku
Mendengar kisah pahit manis
Hidup ku

Kau lah yang di situ
Setia menunggu ku
Kau lah yang satu
Menjadi sahabatku

Sahabatku









:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

20 comments:

Cik Nur said...

alhamdulillah...
rezeki.. :)

xsabar nak tgk kak niena pakai.. :)

Psst..lamanya cuti tahun baru cina....*jeless.. :)

Chic Na said...

tak putus2 dpt hadiah kan. murah rezeki ada kawan2 yg baik hati.

so sweet aqil. bawak balik bunga utk mama. :)

Solehah Shamsuddin said...

yg tu keychain pendayung ke?hehe bestnya dapat tudung. bertuah kita yang selalu dapat hadiah je skrg ni.hehe :)

elyna mirsada said...

beznye..hehe

Misz Mieza said...

Bestnya warga GSF ni.. Asik dapat cenderemata dari kawan2 GSF jer.. =)

dya bunga said...

Murah rezeki..:)

Anum said...

salam rabu
singgah pagi

Fieda Rafli said...

murah rezeki..

Deqla manjew said...

cantiknye akk..manis senyuman...hihi...alhamdulillah rezeki..wanie mmg baik.. deqla je x baik kan..x penah bg hadiah kat akk...huhu.. nnti la dipikir2kan jugak ni.. nk bg apa utk GSF.. :)

Mrs Velentine said...

tahniah kak

Bui Junaidi said...

SYOKNYA DPT HADIAH..

Kesuma Angsana said...

bestlah dapat gift2 dari kawan2 blogger ni kan

Cik Aini said...

rezeki CiM lah tu..
ai pun ada gak nk bg CiM..nti tunggu ye :)

Yana Libra said...

siap ada tuju lagu tu~~~ hehe :p

wan nurul hezrina abd halim said...

memang ahli2 gsf semuanya pemurah n sporting tmasuk kak cim=)

nuyui a.k.a miss YUI said...

murah rezeki keduanya..

TiranaAduka said...

ada lagu tu..adoi creatif.

QasehnyaRania said...

alhamdulillah..
dah lma saya tak berkayak.

N.Aima K said...

wah siap ada lg gitew kih3x

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah terharu kak siap ada lgu lagi hehe...sama2 yer kak..hadiah xseberapa dr wani ikhlas tuk akak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget