16 January, 2013

WW : Pulut Kuning Lapis Serunding






 

Hasil tangan Bonda saya



:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

24 comments:

Daddy Ziyyad said...

wauuuu..ni 1st time saya jumpa pulut kuning konsep lapis..hihihihih

Che Rosliza Che Mat said...

sedapnya....terliur tengok..

elyna mirsada said...

xpenah tgk lapis ngn serunfing,msti sdp ni ^__^

Cik Nur said...

berlapis eh..sempoilah cara ni.. :)

nea lopah said...

Jual ke ni? msti sedap..

dya bunga said...

dya xpernah tgk lgi yg berlapis..first tgk..slalu yg rajin buat pulut kuning nenek dya yg rjin buat.

N.Aima K said...

nyum nyum meh kaalau ada kat cni saya dah order wu wu wu

Misz Mieza said...

Sedapnya pulut kuning.. My feveret gak nih.. Tapi tak pernah buat lagi cani.. Lepas ni boleh try, tak yah cicah2 serunding lagi kan ? Ngap je terus.. Jimat masa.. hehehe.. =)

QasehnyaRania said...

as-salam..dah lama tak makan pulut kuning :D

untuk apa ni kak ?

Deqla manjew said...

kuningnyeee... nyum..nyum... :p

Anonymous said...

I am not sure where you're getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for great information I was looking for this info for my mission.
Also visit my web-site ... diets that work fast

are_lin@yu said...

wahh menarik..tak pernah tgk lagi..

Mira Adzlia said...

sdapnya...siap buh dlm bekas cmtuh lg

azievee said...

Nampak menarik...untuk di jual ker?

boni kacak said...

mak aih..teringin nak makan..

Mrs Velentine said...

sedapnya..teringin nak makan

nanieybarnieylurviey said...

Nak satu kak!!! Lapar la... Lame xmkn pulut

Si Matatajam said...

First time M tengok la pulut kuning lapis nga serunding camni..terbaik la!

lelamaisara said...

wah nampak menarik ni kak..pertama kali tgok ni...akak buat nanti bg la cikit kat saya..hehehe

9n0L4 said...

sedapnyeeeeeeee. lame dah tak mkn pulut kuning dgn serunding. :)

Yana Libra said...

nmpk sedap..terliur dah ni tgk..untuk majlis apa tu kak?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah yg lapis xpenah makan lg slalu mkn dgn kari ayam jer hikss

sHaRiNa eLyaNa said...

pndainya dia buat..hehe

Chic Na said...

sedapnya.. lama tak makan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget