28 June, 2012

Sakura di JOHO Bahru

Musim luruh sudah tiba... angin sepoi-sepoi bahasa menerbangkan shawl... wajah terasa dingin dek hembusan angin petang.... ku lihat ke kiri dan ke kanan... bunga-bunga berguguran... terasa diri bagai di awang-awangan... melentuk-leuk sambil tangan didepakan.... bulatan.... bulatan... menari mengikut rentak alunan angin yang mendamaikan.... jatuh terjelepuk...ADOIIII !!!!!

Perghhhh...dah macam drama Korea plak. Tetiba teringat kat Cik Aini Lavender, mesti dia sedang syok-syok jer kat Korea sana (huhhhh jeleszZ sangat-sangat ni). Jeless tahap kecil juga kat My Dior Aima sebab dia dapat T-Shirt I Luv Korea (bebb...thks sebab usulkan cadangan spontan I tueeew)

By the way, ehemmm ehemmm...nak tau kenapa saya berangan tadi??? Meh tengok sini.... bawahh laaa.... skroll bawahh sikit.... oh okey...tengok tajuk dulu tau.... surprise seprado !!!!!!

~oo~
~oo~
~oo~
~oo~
~oo~
~oo~
~oo~
~oo~
~oo~
~oo~
~ooo~
~oooo~
~ooooo~
~oooooo~
~ooooooo~
~oooooooo~
~ooooooooo~
~oooooooooo~
 








 Tempat korang ada??? 

Cheeewahhh...blagak nie. I siap berhenti tepi sebab nak amik gambo yang owesome nie tauuu... Sesapa yg ada kat JOHO tue, sesialalah lalu Larkin Perdana & masuk ke Kg.Melayu mengala ke roundabout. 2 - 3 hari lagi mesti kawasan ni penuh bunga di jalananan, pastu kereta lalu, bertebanganlah bungan, membentuk pusaran angin.... heuwwwwwWwyyyyyyy.....



:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

29 comments:

Ayuni said...

cantiknye, mcm bunga sakura....

Yumida said...

santeknye bunga sakura..sejuk mata melihatnya

Telor Power said...

ingatkan pokok sakura betul huhuhuhu

area kg melayu sana ker?
atau taman suria?

Cik Nur said...

mesti aini levender sedang kesejukkan...

tiba2 nur rindu ai.. huhuhuh

Si Matatajam said...

Cantiknya.... Cam sakura betoi la....

Asyiqin Haulisah said...

cantik. alah kat batu caves sini takdelah. hehe.

dyabunga said...

nasib baik jauh..kalau tak dya dh pergi dh..hahahha

~Sweet Honesty~ said...

tpt sweety xde laa.. mane nk dpt pohon ne??kekekeke

Wanieys said...

cantiknyer kak niena....sebiji mcm bunga sakura betoi...xpyh p korea dh la hikhikhik

lelamaisara said...

wow...cantik pulak kan...dah lame la tak g sane...hubby aje yg selalu g sane...

cendol said...

serius cantikk lah!

LaLa mhdnor said...

best kot kalau dok bawah pokok tu pastu bunga tu jatuh, pastu ambik gambar, mesti comel kan... hehehe

N.Aima K said...

tak ada :( sedihnya kalau ada mesti saya dah posing-posing kat bawah tu T__T

Kathy Tuah said...

wah, cantiknya ^^

Edy Fee said...

kalau ade angin tiup ni mmg cool la..style

Edy Fee said...

kalau ade angin tiup ni mmg cool la..style

Rohani Hashim said...

cantik laaa...

Deqla manjew said...

nk rasa mcm kat korea, pegi je sini eh CM? haha

Arina Shamsul said...

subhanallah..cantiknya saya mmg suka sangat kalau tengok musim bunga ni dear..tambahan lak ada berguguran..haih..
macam di oversea gitew..hikhik

nak lalu ke tak nak lalu ni..nak ke taknak..hihihi..

Edy Fee said...

singgah lagi

Miss BaNu said...

cantiknyaaaa...bestnyer dpt tngkp gmbr..sy asal dri kpg melayu gak tpi kpg melayu p.pinang nyer hehehe

Masha Meisters said...

cantikkkk....suka tengok bunga ni tau :) like!

Nurul Husna Mohd Hassan said...

ada2. kalau time berbunga cantik sangat, feeling2 kat luar negare pulak. hik3

Solehah Shamsuddin said...

eh igtkan ni btl2 bunga sakura.agak2 nya klu tmpt len tu,mau tumbuh x pkok ni?

9n0L4 said...

teringinnye nak tgk bunya sakuraaaaaaaaa. ;)

syiela said...

cantik.. sebijji mcm sakurakan

Cik Aini Lavender's said...

hahaha....
btul lah CIM,sama mcm korea wooo..hahaha **gelak jahat ckit =p

tp mmg cantik lah pokok tu dah sama cam musim luruh kat luar negara lak kan...kena lak pakai hanbok dah sah dok korea ni CIM...heheheehe

Colemanrkph said...

kalau ade angin tiup ni mmg cool la..style

Anonymous said...

geotorelxz pay loans
debt consolidation services
loan rates

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget