13 October, 2012

Mood ~ Sedang Siapkan Assignment

Agak-agak you all lah kan.... bila baca arahan/soalan bawah ni, cerita apa yang sesuai?

Saya ingatkan nak buat Filem Avatar, mesti adventure kan... Ataupun cerita King-Kong, haaaa dalam filem tu ada masalah pertuturan dan dalam membina perhubungan. Tapi apa kata kalau relatekan dengan cerita kartun, macam Madagascar ker, cerita tentang persahabatan. Ishkkkk...pening jugak ni. Tarikh hantar tugasan 18 November 2012.


Bukan jer nak fikir tugasan saya, malah tugasan en.hubby jugak ni.

Sekarang ni pun sedang pening kumpul bahan untuk presentation esok. Kena ada slight show pulak....Haduyaiiii.....

Takpa-takpa, tak boleh merungut, sendiri yang dah kata sanggup.
:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

18 comments:

kinara kinatara said...

gud luck akak:)

Cik Nur said...

go akak go..!
tentu boleh punya..!
percayalahhh.. :)

elyna mirsada said...

hehe..ely pn tgh siapkan asigment tp sekerat jln jer..^_6

Arina Shamsul said...

Insyaallah semuanya boleh...

Good luck dear :)

C'Jai said...

semoga berjaya menyudahkan assingment..

TiranaAduka said...

jgn tension2 tau... Santai2 je..

Yana Libra said...

caiyok2 kak..hehe~ :)

Si Matatajam said...

Gud luck & do the best CIM

jaakechik said...

jaa pulak busy ngn assigment politik kena wat analisis pasal pilihan raya tahun 2008...haiyaa..manyak susah wooo....

izan mama mia said...

gd luck...mg cemerlang nnt

are_lin@yu said...

gudluck dear..wat yg terbaik ya ;-)

dya bunga said...

good luck kak..chaiyok2!!

Deqla manjew said...

moga smuanya dipermudahkan..good luck sis cim!! =)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

gud luck CIM :)

Chic Na said...

bila baca soalan akak tu, first thing yg keluar kat otak muvee 'SEEFOOD'. huhu..

dah siap ke kak? nanti citer sket muvee apa yg akak buat. :)

wan nurul hezrina said...

KALAU MOVIE TRILLER MCM BESH TAPI banyak benda kena masukan..heh film cintalah adam ngan hawa.hehehe.

tapi animasi mmg cun!

9n0L4 said...

mungkin typo kot. slide show kak. ;)

Jessicapifs said...

mungkin typo kot. slide show kak. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget