10 March, 2013

Misi Merentasi Selat Tebrau

Pagi yang ceria.

Yukkk SWIM FOR FUN

Danish baru sahaja melebarkan kepaknya di dalam air Stulang. Tak jauh sangat laaaa (tipu), adalah 20 kali kolam renang antarabangsa...huhuhu.....

Tak tau laaa Danish boleh bertahan ke tak? Kalau saya memang takkkklaaaaa... tapi sangat kagum dengan anak-anak kecil yang berusia paling muda, 6 tahun. Mading-masing bersemangat dengan laut.




 

opppssss.....susunan gambar mcm tebalik....huhuhu.... layan jer.

Terima kasih pada Cikgu Azreen kerana memberi peluang pada anak saya untuk merasai pengalaman ini...


updated 13.3.13
Saya dah update susunan gambar. Saya pown dah cover-cover gambar-gambar seksi yang terupload pada hari kejadian. Maaf yeaaaaaaa pada yang dah tertengok tue.


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

22 comments:

Mieya Atiera said...

Seksinya. tutup mata. hihi

Tihara said...

oopss cekci..btw mesti anak2 seronok dgn aktiviti ni :)

Cik Nur™ said...

waahhhhh...kalau nur tepi2 je berani kak..

tengah2 tak berani..huhu..

kagum betulah..

Mrs Velentine said...

chayok2 danish..kak nnt update tau pasal ni..

ANIM said...

Part seksi tu kena blurkan. ciM , tak dpt tengok gambar Danish lama2... Heeee

m.u.l.a.n said...

goo danish..!!! best la program ni..

Che Rosliza Che Mat said...

Seronoknya...snockling...ramai orang..

Yumida Huda said...

auwww...seksi pakcik tu
sronoknye p swimming....

Nastyna said...

wow..kagum ssaya.

BUNDA a.k.a KN said...

yer lah kagum sangat..

Si Matatajam said...

Bestnya dapat blajaq berenang..

E'in said...

untung laa pandai swimming... huhu

Deqla manjew said...

wahhh terer eh dia berenang..kalo deqla pun mmg tak la.. alamakkk tertgk lak gmbo seksis...hahahaha

izan mama mia said...

ish camana terlepas gambar xxxxx tuu...

Kesuma Angsana said...

semangat nyer budak2 ni

are_lin@yu said...

wahh hebatlah anak agk..kuat mntal fizikal dia

Nafira usof said...

waahhhh.. kagumnye ngan anak2 kecik yang boleh berenang sejauh itu..
zura tak tau berenang pon~ huhuhu

N.Aima K said...

wah bestnya Adam

9n0L4 said...

wahwah. bestnye kak. nnt boleh ajar akak pulak. hee.

Chic Na said...

dah terer swimming la ni. :)

Cik Aini said...

best nih..
mesti lepas anak2 CiM hebat lah berenang :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

wah kagumnyerrr kak niena wani tgk..hebat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget