06 March, 2013

WW: SEBELUM PERCIKAN ITU



Hehehe...free pulak saya hari ni yepp...

Tadi En.Telor Power tanya gambar yang last dalam N3 WW : KEINDAHAN ALAM tu percikan apa, orang ke batu... So jawapannya adalah...



Maka terjadilah ini.... Nampak macam dinasour sedang menerkam mangsa


Mereka inilah....pencabol-pencabol kehormatan alam yang bertauliah. Menerobos ke dalam alam maya untuk menikmati keindahan ciptaan Tuhan secara ilmiah sambil mengikut etika serta tatacara.

Gambar disnap sendiri oleh en.hubby saya..... (actually drama jer tue, tak kena pown)

Tujuan memasuki hutan bukan hanya untuk bersukaria, tapi untuk mencabar kemahiran masing-masing menggunakan mesin-mesin ciptaan manusia untuk dikongsi bersama...



:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sabar je la

kinara kinatara said...

hutan mana nie..amazn kah..?huhu

Deqla manjew said...

huhhh... tak patot betull.....

Tihara said...

hehe, macam dinasour sungguh :)

Nurul Najihah said...

xelok betoi !

Yumida Huda said...

dinosor datangggg...
ohsem pic tu

Chic Na said...

ohh ada dinosour rupanya. hehe..

kak, kiriman akak dah sampai. terima kasih banyak2. :)

Miss Orchid said...

bersuka-ria dengan alam :)

Cik Nur™ said...

hahahaha..itu rupanya dinosour..
lawaklah...

Lama kot nur tak mandi sungai, tgk pic ni..teringin lak nak mandi sungai.. :)

Cendol said...

wahhhh cantiknya gambooo!!! uhh lama tak mandi sungaiiii!!! CiM apa khabar?? :D
oh ya arwah meninggal tak tau la sebab apa.kawan dia jumpa dia terlantar dlm keadaan bengkak2.doktor kata dah 2 hari meninggal.mungkin sakit yg dia sendiri tak tau.cendol baca dlm belognya katanya dia kerap kena sakit kepala,demam,selsema,batuk dlm masa serentak.

lelamaisara said...

dinosour la...wahhhh lariiiii...heheheh
kat mane ni kak...

Mrs Velentine said...

sape mereka tue..heheh..sgp jadi pelakon..terbaek

9n0L4 said...

mesti sejuk air ni. lame dh tak mandi mande. :)

TiranaAduka said...

percikkan dari org2 yg sdg brmandi manda rupanya.

Cik Aini said...

dinosour mucul di permukaa air.hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dinosour tatutnyerrrr kihkihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget