03 June, 2012

A.I.N.U.L ku Sayang

Semalam saya berjalan-jalan di Dataran Batu Pahat. Ada 2 tujuan saja, kedua nak tontong GFadz & Indra perform live di Pentas Rakan Muda. Hahahaa....mesti ada yang kata kami giler, yuppp memang kami dah jadi peminat fanatic kat budak awesome 2 org nie. Bagi peminat-peminat saya....jangan jeles ehhh.

Owhhh ya ada 2 tujuan kannnn... Tujuan utama ke Dataran Batu Pahat sebab nak berjumpa dengan seseorang yang sangatttttttt saya rindui. Seorang adik yang baik budi pekertinya sampai saya jatuh hati padanya. So, inilah dia...memperkenalkan;



Bingkisan coretan antara kami berdua...........


Ainul
Hati saya sangat bahagia bila saya jumpa kakak kesayangan saya yang sangat saya rindui, Niena Rizal, alhamdulillah, ALLAH pertemukan kita semua k.a.k.n.i.e.n.a. I love you so much! Thanks for coming, i never forget you, inshaALLAH. Dah selamat sampai belum? take care sister ♥


Me 
Semoga nanti ketemu lagi...

A.i.n.u.l adikku sentiasa dihatiku,
Kasihkan mu tak mungkin melupakanmu,
♥ you kerana itu mncarimu disitu,
Miss you kerana itu ku dakapmu padu.


Ainul 
InshaALLAH k.a.k.n.i.e.n.a. sayang, semoga ALLAH beri peluang lagi :)

K.a.k.n.i.e.n.a. kakakku,
Engkau adalah pakaianku,
Dan aku adalah pakaianmu,
Kita berdua ibaratnya satu jiwa,
Yang terbentuk dari dua jasad manusia,
Itulah kita, ainul dan kak niena ♥


Me 
Senyum tersipu...hanya Allah sahaja yang tahu kenapa ku sayang kamu.

A.i.n.u.l sayangku jaganlah andaikan daku begitu,
Kakak sayangkan mu ikhlas selalu,
Peribadimu itu penyejuk mata pendamai jiwa,
Moga kita kekal adik kakak walau berlainan ayah bonda.


Amin.....


Malam nanti saya share foto-foto GFadz & Indra untuk tatapan anda yang mungkin juga dah mula minat pada mereka......


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

16 comments:

adindalunia said...

A big thanks to my beloved sister, Niena Rizal. Ain harap hubungan persaudaraan dan ikatan kasih sayang kita berdua ni menjadi salah satu sebab kita mampu ke syurga ALLAH kak, ain sentiasa mendoakan kesejahteraan akak dan keluarga serta anak-anak akak. Semoga keluarga akak sentiasa dalam jagaan ALLAH dengan sangat rapi. Tak mampu nak kata apa, sebab apa yang ai rasa adalah lebih daripada bait-bait yang ain nukilkan kat sini. ALLAH, akak dan ain saja yang tahu rasa kita ♥

Wanieys said...

semoga ikatan kasih sayang antara kamu berdua berkekalan :)

salam perkenalan dr wani follower ke 304

Yumida said...

ahamdulillah..talian persaudaraan yg begitu akrab...moga u olls ceria selalu n sihat sentiasa..

Cinta Misteri said...

A.i.n.u.l ku sayang, moga diperkenankan doa kamu dr yg Maha Esa

Cinta Misteri said...

@Waniey, insyaAllah.

Cinta Misteri said...

@Yumida, insyaAllah.. CiM syg pdnya, hanya Allah s.w.t sj yg tahu kenapa. Sentiasa memerhatinya walaupun dkejauhan.

Ayuni said...

comelnye....

LYAfrina said...

dear... salam perkenalan drp GSF ;-)

zubect said...

moga2 silaturahim yg terjalin kekal smpai bila2

Cinta Misteri said...

@Ayuni, comelnya dia seindah & secomel pekertinya.

Cinta Misteri said...

@LYAfrina, slm prkenalan utk kamu jg.

Cinta Misteri said...

@zubect, Amin...
Doa kami bgt jg.

9n0L4 said...

amboiii. sweet gitu. ukhuwah kerana Allah. ;)

Yana Libra said...

wah...seronok tengok hubungan camtu..hehe~~ :)

Cik Yatt said...

best bile ade org rpat cmni :)

N.Aima K said...

comelnye Ainul ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget