21 June, 2012

Giveaway 1960 Moustache

Uitttt!!!!! CiK CiM joint Giveaway pulak!!!!!
Hahahaha.....freeee bebenorrrr yeaaa CiK CiM malam nie...

Tadi jenjalan kat blog Cik Aima, terbekenan kat Giveaway Segmen nie:


Meh tengok gadis comel nie, beliaulah yang sangat baik hati anjurkan Giveaway niee...


Senang jer nak joint.... Meh pakat ramai-ramai klik banner bawah nie




Tarikh tutup : 27 June 2012


Syarat-syaratnya mudah jerrrr....

ONE. go to this LINK and like it!!
TWO. spread the news in your blog
THREE. paste your blog link in this comment box
FOUR. and wait. and pray.

Hadiah??? ada.... Cik Fya yang comel cakap....

5 lucky readers will get to choose any ring from 1960 Moustache collection 
Maknanya : 5 pembaca bertuah (yang joint giveaway jer kot), boleh pilih mana-mana cincin seperti banner di atas special daripada 1960 Moustache boutique.

Ada lagi...
One of the 5 lucky readers will get to choose any top from 1960 Moustache collection
Translate lagi : Salah sorang daripada 5 yang bertuah (nanti Cik Fya pilih mana dia suka) akan diberi peluang memilih mana-mana koleksi terbaik dari 1960 Moustache boutique.

Rasanya cenggitu lerrr...apa2 you all tweet laa Cik Fya yang comel tue.

Dadadada..... \o/


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

10 comments:

Si Matatajam said...

Cutenya penganjur GA ni... Selamat bersegmen

Cik Aini Lavender's said...

selamat bersegmen CIM..
gud luck dear :)

kinara kinatara said...

wah..ny xleyh jadi nyh..kina un kene join jugak nyh:)

Arina Shamsul said...

semoga bertuah dear :)

Wanieys said...

gud luck sis :))
moga sis niena salah seorang pemenangnya

Masz Sidek said...

good luck.. :D

Yumida said...

gdluck sis..nice cincin tu

~Sweet Honesty~ said...

gud luck larling.. cincin tu kalo dpt, campak kt aii satu yea..hihi

lelamaisara said...

wah...good luck good luck

Solehah Shamsuddin said...

smoga mencapai kemenangan ye. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget