07 June, 2012

Demam USS Sudah Melanda

Geng!!!!!! Mesti sumer sedang teruja kan dengan trip kita ke negara Lion Pura-Pura opppsss Singapura.. ... Miahahaha, ada kang saya tak dapat masuk nanti sebab persendakan negara mereka. Haduiiyaiiii.....

Jom tengok kat mana kita nak duduk nanti... Okey tak geng?

Okay sumer...ada 2 hotel jewrr :-

FESTIVE & HARD ROCK


Ni Bilik Deluxe Twin

Ni Bilik Deluxe Family

yang bujang trang tang-tang leh duduk kat Hard Rock ehhh....

Ada 1 jewr pilihan bilik, Deluxe Twin

Jom tengok rege ploP..... Mak-aiiiiiiiiiii....... (GlupP)



Perghhhh...ni yang buat tak sabo dah ni...lama lagi erkkkk, ada lagi genap sebulan. So, masing2 ingat apa kanda cakap!!!! Jaga diri masing-masing (especially me)


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

16 comments:

Yumida said...

laaaa beznye...tgk gamba tu bez2 je hotel tu...cm x sabar nk pg sana..tp harga hotel..mmg bling2 ar

Chic Na said...

bestnya hard rock spore tu eh. ni pegi family trip or company trip? mesti xsabar2 da ni kan. :)

Wanieys said...

wah bestnyer tgk hotel tu...yg xpergi pun rasa xsabar nk pergi hahha...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

waaa manyak syok la... :)

Deqla manjew said...

syoknya....mesti selesa giler la dok hotel tu!

m.u.l.a.n said...

waaahhh.. serooonookkk ni..

i ada aunty kat spore.. nak serang sana sebelum dia pindah balik msia.. boleh ronggeng kat rumah dia je..

belum sampai uss lagi ni..

Daddy Ziyyad said...

Jgn kan USS, Singapore tu sendiri saya dah lama tak pergi masuk, walaupun sepelaung aja dari rumah parents saya..hahaha

Yana Libra said...

bestnye..bilik dia cantik~~~

nak ikut boleh? hehe~ :p

LydSunshine said...

Cantik gila hotel hardrock. Fastive pun cantik. Tapi harga dia, mak aihh... itu dlm Singapore Dollar. Blum convert lagi. Perghh..

Cik Aini Lavender's said...

cantik giler...
rs cam xmo kuar dah bila checkin kan =p
tu harga dlm sing dolar kan?perghhh bleh posa tu bila blk sni blk sbb dah abis bayar bilik.hahhaha

ainnoraini said...

Tengah berkira2 ni nk kesana,bwk anak2...
Mesti seronokkann..

Solehah Shamsuddin said...

wah macam best je ni.nak booking utk honeymoon kat sini la.hehe

♥e'in♥ said...

menghitung............

MamaEma said...

cantik tempatnya...

9n0L4 said...

mak oiiiii, bestnye. untunglaaaa. hee.

Cinta Misteri said...

@e&#39:in ~ Hahaha., farah, counting jom!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget