06 June, 2012

Banner GSF Sudah di Pasang

Weeeeeeeeeee........... simple entry sebab nak menunjuk2 jer...

Meh laa nengok, CiM dah pasang Banner GSF Doodle Mak Datin (anak bongsu yang pilih), sebelum tue jom baca dialog guling-guling;

Mama : Adik, yang mana cantik? (sambil tunjuk doodle2 comel di blog Mama)
Aqil    : Yang nie...ehhh ni..ehh yang nilah Mama..ehhh (sambil jari mengetuk2 dagu)
Mama : Adik boleh pilih 1 jewr. Mama nak tepek kat blog Mama
Aqil    : Tepek? (start dah soalan meapu panjang berjela... takyah share sini lah, nanti bowring plak u all baca)
Mama : Ok, dah pilih? Mana? 1 jer tau..
Aqil    : Yang ni tulis apa (sambil tunjuk 1 per 1, so Mama kena explain nama2 doodle di sini & di sini)
Mama : Hurmmm takpalah Adik, Mama pilih sendiri lah (malas nak panjang cerita)
Aqil    : Ehhh jap jap jap... yang tadi ni (sambil tunjuk Doodle Versi Anggun Mak Datin)
Mama : Okey ker yang ni?
Aqil    : Hurrmmm ok aja, Mama kan macam Mak Datin

Papa : 8-P (jelir lidah mengejek)

Sorylah geng, saya tak berapa suka sangat crowded, so kecik ajer ehhh, bukan tak sudi takut nanti menghalang pemandangan. Tueee...nampak tak belah kiri bawah~~~~



Okeylah...nak beransur tido coz esok nak pergi menembak lagi seawal pagi...
Entah nampak ker tidak gerhananya yea di Johor Bahru.......
:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

28 comments:

Cinta Misteri said...

1st time jd pengomen pertama blog sendiri;

Nak cakap jer...
Once I enter jer N3 nie, hujan lebat daaaaa....

Yumida said...

nice...sy letak kt side bar bwh blog archive...
ala2 mak datin..tp santek!

Yumida said...

entry yg membawa hujan rahmat tu..tu la tetibe ujan lebat..hehe
eh..sy jd pengomen ke 2 n ke-3 la...ngade kan..kikikiki

Chic Na said...

comel la anak akak tu. pandai dia pilih. hihi..

harap2 nmpak. :)

Chic Na said...

syok tido ujan lebat. Zzzz..

~Sweet Honesty~ said...

eee..ank tu bijak..mmg dah tau maknye mcm mak datin..hihihi

Cinta Misteri said...

L0L... Sorg 2 komen eh... Hehe tkpa, dsbbkn tuan rumah start dulu ke?

*mata dh layu

Deqla manjew said...

deqla tgk kat sini byk je lagi ruang...nape nmpk cam sempit jew blog akak dari lappy akak??

nuyui a.k.a miss YUI said...

hebat geng ni ea.. hihi.

N.Aima K said...

hik hik support GSF

9n0L4 said...

nampak je kelip kelip kat situ. hehe.

Yana Libra said...

hehe..semua pun comel~~~ :)

Masz Sidek said...

pc sy pun macam tu gak... terganggu sikit penglihatan... tp tak menjadi masalah kan... hehehehe :)

Wanieys said...

semua cantik..rambang mata nk pilih yg mana kan hihihi

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hehe. terbaik la!! :)

lelamaisara said...

semua cantik2 kan...susah nak pilih..kalu bolhe nak rembat semua..hehehhe

Che Rosliza Che mat said...

seronoknya jadik ahli mama...

Cik Nur said...

selamat datang ke GSF..! Nur juga dari GSF.... dah follow sini.. :)

cuma semak, tgk ada x link blog awak dlm list nur...?

kasihredha said...

hujan lebat tu rahmat :)
salam kenal :)

MamaEma said...

apa makna GSF tu?

Liza said...

Nice...:) thanks for the wish

Nur-nba said...

Salam.. Cantiknya.. Buat sendiri ke tu?

gadisBunga said...

ok, doodle tu mmg comel! and size dia just nice aje..

Deq's Qienz said...

cantek2..pndy aqil pilih..hihii

secangkir madu merah said...

hamboi.. cantekkkkk

ummiross said...

Salam kenal CiM..

1st time masuk blog CiM, menarik n3 CiM,suka tengok yang gerhana bulan tu.
Doodle tu cantik, sangat sopan, hehe..

Miss BaNu said...

hehehe doodle mak datin gitu..lawa2..

Miss BaNu said...

hehe saya balas komen kat sini yer-aah saya sebenarnya x suka Kpop saya hanya minat drama2 korea jer..hehe aah saya pun mmg x suka bila org Msia lebih2 kan org luar terutama Singapore..semua nak cari mkn kt sini..sedangkan negara diorang lebih maju..JoZan terutamanya Zizan pun nmpk dh lebihkan org sgapore dri Msia haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget