11 June, 2012

Apa yang mereka cari yeaa?

Sedang sebok menyiapkan assignment yang ntah taktau bila nak siap nie.. sesaja lah jengah-jengah statistik blog, lama gak tak tengok bahagian ni sebab asyik jewrr nyebuks menaip N3 + BW + baca komen + balas komen + balas kunjungan + follow sana sini, lagilah sejak-menjak menjoint GSF yang deboM tue. Tegezut gak bila nengok high reading N3 untuk dua tajuk nie yang sentiasa meningkat setiap hari;

Jumlah pengunjung taklah banyak mana pun.......



Agak-agaknya yeaaa...apa yang diorang cari sebenarnya tentang 2 tajuk nie?

Tajuk yang pertama tue tau dah, memang ramai yang nak tahu rahsia tarikh lahir baik untuk diri mereka sendiri, untuk kekasih, wife/husband, bakal bapak mertua/mak mertua, ada juga yang nak tau rahsia musuh mereka melalui tarikh lahir.

Tapi... pasal bangsa Polips tue......actually saya pun copy and paste dari facebook seseorang. Mungkin sebab Laksmana Sunan kowtttt..... Siapa kat sini peminat Ramlee Awang Murshid?

**Untuk yang bertanya semalam, subject yang saya ambil paling tough semester ni; 
     ~~ HUMAN ANATOMY AND PHYSIOLOGY~~
Core Subject untuk course yang saya sedang ambil nie. Banyak benda nak kena hafal, semua sistem dalam badan manusia ala-ala Biology but ni in more details....Huhuhh.....

Hurmmmm....so, apa yang mereka cari yeaaa sedang saya sebok mencari data untuk assignment saya?

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

32 comments:

Si Matatajam said...

Bestnya... Makin femes blog CIM... Tahniah niena..

Yumida said...

hehe...sy pn pnh check stat sy...kengkdg x sangka tajuk yg biasa2 je jd tarikan diorg...

btw..tajuk tu mmg nampak menarik!

Asmara said...

Terasa nak cari bangsa polip tu jugak. Jap lg saya korek entry lama. Hehe..

Miss BaNu said...

ramlee awang murshid tuh bukan penulis novel ker hehehe sorry lau salah..kt blog sy yg selalu pengunjung cari mmg pasal JOZAN jer..tpi ada gak kdg2 tajuk2 yg pelik yg diorang cari hehe...

Farhaliza aka Ija said...

Salam, kak niena nak buku anatomi & fisiologi? Kita ada tapi tak guna langsung. Guna utk sem lepas je. Rasa mcm membazir plak klu tak pakai.

Masz Sidek said...

bangsa polip tu memang dlm novel RAM.. laksamana sunan... makhluk bersayap yg hidup dilangit...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

tahniah2 :)

Cik mama said...

Cik mama penah baca Bangsa Polip tu, meremag bulu tengkuk baca, munkin ada betulnyakan... ^_^

Balas kunjungn dan cik mama follow sini.

Wanieys said...

pernah baca....maybe ada betulnya...tp rasa semacam jer bila baca :)

Yana Libra said...

polip dari novel laksaman sunan tu kot..akak minat ye?? hehe~

lelamaisara said...

langsamana sunan...macam pernah bace...

♥e'in♥ said...

kite xsempat nak bace laa entry akak yg tu.. hehe

Rohani Hashim said...

ahaha mcm2 kan benda org carik ni...

Cik Nur said...

Penangan GSF..! Hebat...

Bui Junaidi said...

KDG2 X TERJANGKAU DEK AKAL APA YG ORG CARIK DEKAT GOOGLE KAN..

Chic Na said...

tak pernah lak dgr bangsa polip tu.
wahh anatomy & phisiology, mesti complicated kan. :)

IntaNBerliaN said...

bangsa polip.. sy pun xtau tu bgsa apa.. :-)

LELAKI INI said...

diowg mencari...mencari..hmm..cari pa ntah..hakhakl

kinara kinatara said...

hehe...maybelah 2 kod...ambik sikologi eyh?

dyabunga said...

bangsa polip? dya pun tak tahu bangsa ap tu..

Deqla manjew said...

bangsa polid??? first time dgr ni..alahai..ceteknye ilmu..hihi

9n0L4 said...

yeahhh. pasti peminat novel nebat ralmee musyid. :)

Cinta Misteri said...

Terima kasih byk2 pd semua yg mengomen disini. CiM slalu leka baca komen u alls, hingga lupa nk bls stiap persoalan. Biasanya CiM akn BW smula blog u all. Harap jgn ada yg kecik ati yea klau CiM jrg bls kt komen box ni..

ummiross said...

Kadang2 kita tak sangka, ada n3 yang lebih menarik minat pembaca kan...

eMMe said...

Assalam.. Sis, mesti la saya baca novel RAM...hehehe..tapi tak katam lagik...

Cinta Misteri said...

Eh, Emme, awk nmpk msg akk tk kt shout box. Send me an email yea Dior

N.Aima K said...

amboi..ramainya yang nak tau rahsia tarikh lahir hik hik hik..

dior yang psl hfw tu just follow this blog -- http://www.lovehfw.com/

nnt dia akan update bila next hfw..mcm last year next hfw berlangsung pd bulan november ;) umur pnjg kalau ada idea nak juga join lg..hik hik see u there ;)

~Sweet Honesty~ said...

perggg..penangan gsf mmg berbaloi-balooiii...

Syazlina Khairuddin said...

fuyo..bnyk nye pageviews..patot la income nuffnang masyukk..hihi..sy pon peminat tegar karya RAM..x sabar tg sambungan laksamana sunan if ada..

El-Janna said...

fuyoooo hehe apa2pun study pnting tau^^

Masha Meisters said...

akk study corse ape ek blajar anatomy & physiology...

Masha pun dah belajar jugak...

memg mencabar...

*maaf tertinggal nama akk dalam senarai GSF...huhu...sorrry!!!
jangan mare...dah add tau

cendol said...

owh ape tu polipss..jap nak pi terjah tngok..and oh yess suke RAM hoho

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget