12 June, 2012

Syabas Harimau Malaya

Puas hati saya!!!!!!



Malaysia 2 0 Singapura
 +
Malaysia 2 2 Singapura
=
Malaysia 4 2 Singapura

Malam ni kita belajar matematik dengan cara yang happy.... Hoooorayyyyy!!!!!!!!!




Jaringan gol hebat dari, 

  • Azamuddin Akil - 8 Jun 2012
  • Safiq Rahim - 8 Jun 2012
  • Shakir Ali - 12 Jun 2012
  • Safiq Rahim - 12 Jun 2012


Saja jer buat N3 nie sebab geram sangat dengan sepakan percuma dalam kotak penalti yang pengadil Jepun bagi pada pemain Singapore di Stadium Jalan Besar haritue. Menda yang paling pelik di dunia bola sepak. Tak tau macam mana leh jadi macam nie...ada sesiapa yang berada di tempat kejadian tak boleh jelaskan keadaan sebenar? Tak puas hati bila baca akhbar-akhbar tempatan yang buat liputan kekesalan kita haritue. Saya yang tak berapa teror sangat dalam bola sepak ni pown tahu, mana ada sepakan percuma dalam kotak penalti. Biasanya kalau kesalahan yang dilakukan dalam kotak penalti, maka akan dihukum dengan tendangan penalti bukan sepakan percuma!

Peliklah bila baca Berita Harian ni. Dengan hanya perkataan 'Ya' jer terus kena hukum?

KEMENANGAN PASUKAN MALAYSIA DAPAT MERAWAT KELUKAAN SAYA DI SAAT KEKALAHAN NETHERLAND DI KAKI DENMARK.... (guna word KAKI sebab ni main bola sepak bungan badminton)

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

29 comments:

Si Matatajam said...

Tahniah2

Solehah Shamsuddin said...

Tadi solehah tengok gak bola ni.Yeayy Malaysia menang.

Wanieys said...

rata2 geram dengan pengadil yg bagi sepak penalti tu hahhaaa...sekarang ni syabas dan tahniah harimau malaya :))

Chic Na said...

hip hip hoorayyy.. tq update results. tak tgk. hihi.. :)

dyabunga said...

yeah!!malaysia menang..gol yang pertama mmg cntik..dya tgk skjp je..haha

Miss BaNu said...

walaupun perlawanan persahabatan..sy tetap happy bila Msia menang...yeayyyy....

~Sweet Honesty~ said...

alamakk..bola2 ne tak minat nk ambk tau la..hikhikk.. blog CiM berwajah baru la.. tahniah yea..(^_^)

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

yay!Malaysia menang!yess...congrats rimau malaya...:)

IntaNBerliaN said...

yeayyy Malaysia menang... :-)

N.Aima K said...

statement "di kaki" mcm marah pn ada ;)

9n0L4 said...

terbaikkkkkk safiq rahim. bola die mmg power! ;)

Deqla manjew said...

deqla x minat bola tp apapun deqla mesti la sokong harimau MALAYA kan..semlm dinner kat luar restoran pasang bola so tgk je la..hihi

Yana Libra said...

syabas buat skuad malaysia..hehe~ :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hoyeh harimau malaya :)

Kesuma Angsana said...

Syabas lah dah mng tpi they all ni kkadang macam yoyo lah turun naik

LydSunshine said...

Hepi jugak Malaysia menang. Tapi ni hanya friendly je kan?

Masz Sidek said...

tahniah malaysia
:D

lelamaisara said...

tahniah malaysia..cayok cayok..

Yumida said...

congrats utk team malaysia..hope kejayaan akan berterusan lg...
mmg byk drama semalam..hukhuk

Cik Nur said...

Tahniah Harimau Muda..!

Masha Meisters said...

walaupun syafie sali xdapt melahirkan gol...tapi bnyak cubaan yang dye lakukan...

xpe2...go go Malaysia...

mane tahu nanti boleh sokong Malaysia untuk piala EURO pulak...hihihi

Hasrina said...

ok baru tau hehe

Daddy Ziyyad said...

puas hati tgk game malam tadi...poyo aja Spore

LYAfrina said...

hehe..layan bola gak eyh.. boleh la kt geng..

Arina Shamsul said...

wah..minat bola rupanya.hehehe.

semalam saya tak tengok la dear..patot la suami terpekik terlolong kat ruang tamu semalam..malaysia menang rupanya..hahaha.

tahniah malaysia :)

Lara E'dayou said...

done polow n slm knl dr ahli gsf .. :)

Rohani Hashim said...

Tahniah FAHMI sebab masih cemerlang dan teruskan kecemerlangan itu. pengadil semlm mmg besh.mula2 tenang je main, xde kad langsung, ha hamek ko bertalu talu kad.

♥e'in♥ said...

yeay!! akhirnye malaysia menang!!

*padahal tak tengok pun.. kihkihkih*

Telor Power said...

tahniah malaysia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget