14 June, 2012

Apa Akan Jadi ~~

Sebenarnya saya tak ada bahan nak dikongsikan malam nie. Walaupun siang tadi kami berhappy-happy sebab kami berpesta SATE lagi di opis.. Tapi kali ni dengan boss kami yang X dicintai. Malas nak upload gambar-gambar nakal kami tadi...

SAYA ADA BANYAK SOALAN DIKEPALA SEJAK AKHIR-AKHIR NIE...

Kenapa saya kena update blog setiap hari?.... 
Yea, sebab setiap hari ada benda yang nak dikongsi.

Kenapa saya kena check blog setiap hari?.... 
Yea, sebab setiap hari ada pengunjung datang dan pergi.

Kenapa saya kena balas komen setiap hari?
Yea, sebab setiap hari ada orang datang bagi komen pada setiap entry.


Kenapa saya kena blog walking setiap hari?
Yea, sebab setiap hari ada cerita baru yang rakan-rakan lain kongsi.

Apa akan jadi kalau saya bercuti mengupdate  1 hari?
Apa akan jadi kalau saya tak check blog saya setiap hari?
Apa akan jadi kalau saya tak balas komen yang diberi?
Apa akan jadi kalau saya berhenti blog walking berhari? 


Semua itu bermain dikepala semenjak blog saya dikunjungi tanpa sepi dengan komen disetiap entry. Kalau dulu saya tahu, ada yang datang bertamu, hanya membisu, membaca menceduk ilmu, dan saya halalkan semua pengambilan bahan itu.

WALAUBAGAIMANAPUN......

Saya kena akui yang blog ini sudah menjadi sebahagian dari hidup saya. Walau sesebok mana harian saya, kehulu kehilir mengatur setiap langkah, menyusun setiap tingkah, akhirnya saya akan kembali ke blog ini dimalam hari sebelum melabuhkan diri berehat sehingga terbit mentari. Maka...

Apa akan jadi kalau saya tak ada blog ini???



:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

10 comments:

Ayuni said...

blog nie best!

Chic Na said...

jgnla camtu sis. kita suka baca blog nie. keep on blogging k. ;)

Arina Shamsul said...

saya akan mencari dan merindui kamo..hikhik.

Cinta Misteri said...

@Ayuni,
Thks...u r d part of my blog. Thks 4 d luvly header.

Cinta Misteri said...

@Chic Na,
Hehehe...i just thkg je. Thks coz sntiasa suka dtg sini.

Cinta Misteri said...

@Arina Shamsul,
Thks Mama... U r also d part of my blog. Thks for inviting me in GSF.

Cinta Misteri said...

I will NOT stop writing. Walaupun.....tk ada siapa nak baca taipan saya. Taipan??? Yealah,, kan saya menaip disini, bukan menulis.

*hìhìhììì

Yana Libra said...

kalau takde blog ni., saya takkan kenal akak..

saya takkan tahu kat taman U ni ada buger bakar..hehe..tak try lagi ni..huhu~ :P

Nurul Husna Mohd Hassan said...

kalau takde blog ni, akak tak kenal la saya. hihi

9n0L4 said...

yeahhhh. sememangnye kalau tak on blog sehari, sangat tidak keruan. hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget