02 June, 2012

TAHNIAH PADA SEMUA YANG MENANG

SEMUA SAYA SUKA !!!!!

Semalam tak dapat tengok 2 siaran langsung akhir di TV sebab nak tengok jejari pujaan memetik gitar sambil nyanyi lagu-lagu permintaan secara live...

So, hari ni dah tengok Super Stontan (siaran tertunda) dan esok akan tonton Versus pula di TV3. Search Wak Google dan tengok entry moment kemenangan dan sangat puas hati dengan keputusan kedua-duanya. BTW, saya suka semua yang masuk bertanding di peringkat akhir.

Gambo kitnep dari Google yeaaa


Nampak sangat persahabatan ZiZan & Johan terlalu erat sampaikan ZiZan macam tak sampai hati jer nak ambil tropi tue. rasanya kereta tu mesti diorang share ataupun jadikan kenderaan rasmi JoZan...

 Gambo kitnep dari Google yeaaa


Versus tak boleh komen lagi sebab belum tengok. Tapi saya percayakan mereka kerana seperti biasa mereka tak pernah menghampakan. Semua Superb (lagi best dpd tengok K-Pop yang ntah hape hape ntah tueeeeee) ~~~ sory bagi peminat K-Pop sebab jati diri saya sangat tinggi, takda siapa boleh menggugatnya.


:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

11 comments:

Miss BaNu said...

oh yeay...jozan mmg sweet..takde kata2 yg dpt menggambarkan betapa sweetnya mereka...

Pengisah said...

krean ukhti aku suka juga

Pengisah said...

krean ukhti aku suka juga

AlyaaIBH said...

jozan terbaikk. hihi. btw, singgah sini tinggal jejak smbil jadi 300th follower. :)

Ct Mawa said...

laa dh hbis ke??x pernah tgk pun..Kpop lg best kot

Noraim said...

oyeahh tahniah semua. zizan ke johan ke dua2 best! :)

UniMeOw said...

tp tp tp tp uni suka johan lagi...haha

tp jozan mmg tbaeklah! :D

9n0L4 said...

jozan sgt kiut. ;)

~Sweet Honesty~ said...

tahniah.. tersenarai dlm senarai ahli GSF baru.. selamat datang yea..(^_^)

Masz Sidek said...

Jozan memang best... tp sayangnye sy tak tengok super spontan... huhuhu...
apa2 pun tahniah kpd pemenang.. :)

Yumida said...

tahniah utk zian...johan pn bez..n tauke...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget