09 June, 2012

Santai Bila Boss Tiada

Hahaha...ni nak update kisah semalam. Semalam hari Jumaat, hari ni hari Sabtu. Sabtu saya tak kerja, tapi ada jugak budak2 yang kerja...so selamat bekerja lah yea.

Actually boss dah bercuti sejak Rabu lalu, so maknanya sejak Rabu lalu lah kami dah bersantai di office. Semalam hari kemuncaknya dan minggu depan bermulalah kembali hari huru hara kami.

Bila boss tiada, kami suka buat kerja gila. Juice Epal Pear Asam Boi blend dalam bilik Boss. Okey tak??? Miahahahaha.....


Bahan-bahannya dan air secukupnya
Wani makan sambil berwhatsapp
Ni Adda... ada tiada ada adda. Sopan bebenor
Oopppsss....saper tu? Haaaa, amik makanan orang... hehehe I lah tue

Apejer yang diorang sedang denganr dari Anie nie erkk..... bukan main husyuk lagi tue sampai wani tersangkutkan kentang kat mulut. Shue tue bebaik skit, kang tertelan pulak straw tue. Sheq pown, sampai tak lalu makan Foldover tue. Meh bak sini...

Ni I punya lunch, Ayam Goreng Mekdi Pedas kiawww kiawww....
Tue peratikan si Joni, Meri, Geri macam nak meloncat jewr dari tembok nak merembat ayam goreng I...

:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

12 comments:

Wanieys said...

bila bos xder mmg bes kan hikhik...ayam mekdi tuh sedap wani pon suka :)

Yana Libra said...

seronoknya dia bos xde..hehe~

kakcik said...

Itu yang dikatakan bila kucing tiada, tikus menari shuffle! :)

Chic Na said...

wahhh seronok berparti ya. makan pakai lab coat tu yg tak tahan. huhuhu.. sy pun slalu gak mkn dlm lab. tak pernah lg la terkantoi. hihi..

jaga2 kang bos stalking blog CIM ni habis la. :)

Cinta Misteri said...

hahaha Kakcik, mcm iklan Whiskas. CiM suka :)

Tapi....next week mesti Monday Bluesss, Tuesday Greyyy, Wednesday Wengggg, Thursday Sedeyyy...

friday baru nak alive balik..

Cinta Misteri said...

@Chic Na,
Boss CiM buta IT, dia sebut "screen" = screen PC pown lemau --> "Scream"

serammm jer bunyi nyeee...

ayat biasa dia ala2 manja2 ayam;
"Nina!!! come take a look my scream. dot know why mouse not workin"

alyaclumsy said...

ooo curi tulang ye, report boss uhuhuhu

Deqla manjew said...

oooooooo ni keje dia yer bos xde..repot sama bos!! hihi

ain vanilla said...

hahaha .
adoyai ,
nasib baik tak bawak periuk belanga sekli . huhuhu

Cinta Misteri said...

alamakkkk....banyaknyerrr nak mereport...lekk lahh kasi kitorg relax skit.

Cam tau tau jer blender tu bawa dari umah....hehehehe....ice blended

9n0L4 said...

omak aiii, selera besor tu. lunch mcd. hee.

Liza Razak said...

wahhh...enjoy sakan ni..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget