13 June, 2012

~~Terima Kasih Aima~~

First of all..... Saya nak minta tolong Miss Aima turun kan saya dari tempat itu, terlalu tinggi bagi saya, takut saya terjatuh tak sedar diri. Walaubagaimanapun, terima kasih yang tak terhingga untuk semua pujian yang diberikan. Saya bukanlah Super Mama yang disangkakan, saya hanya wanita biasa yang menjalani kehidupan biasa untuk mengejar cita-cita dan cinta.

Inilah Miss Aima yang sangat baik hati...jom terjah blog beliau secara berjemaah.

Curik dari laman kamu....kerana suka akan dimple itu.


Terima Kasih sekali lagi untuk Blog Review pagi ini...

Sejujurnya saya tak sangka seawal ini Miss Aima akan mengreview blog saya. Saya sendiri belum habis menjelajah blog Miss Aima. Ternyata beliau memang sangat suka berkawan dan saya akui cara beliau menghampiri rakan-rakannya sangat unik. Dengan mereview secara peribadi dan mengulas dengan cara tersendiri menjadikan beliau sangat dekat dengan kami, terutamanya ahli GSF.

Terima Kasih sekali lagi untuk Blog Review yang indah pagi ini sehinggakan air mata saya menitik...


Terima Kasih yang tak terhingga untuk Blog Review itu dan saya sangat suka pantun tersebut...

"BERLAKI BINI HENDAKLAH SETIA
KE TENGAH KE TEPI SEIA SEKATA
JAUHKAN SIFAT BERBURUK SANGKA
BUANGLAH SIFAT SYAK WASANGKA"







:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

16 comments:

Ayuni said...

betul, sis aima sporting!

Dieyna said...

ulasan yang bagus untuk person yang bagus hehe

Chic Na said...

bestnya direview. pagi2 dah touching ye sis. inilah yg uniknya persahabatan dalam GSF. rajin sis aima. ;)

N.Aima K said...

kur semangat nampak gmbr besar gedabak dlm reading list..apasal mcm kenal muka tu rupanya saya..huhuhu

pantun tu pantun yg niena buat dlm entri ms niena baru kahwin dulu hik hik hik..

dengan menelaah blog kawan-kawanlah cara saya nak berkenalan dngn lebih dekat..kalau nak harap entri baru dan bertegur sapa kat fb perlu ms yang lama kan..

Ayuni
-- u should write comment in english lah..hik hik hik

Yumida said...

sis aima sememangnya sporting..
woooo dimple itu..rasa nk curikkk

Masha Meisters said...

jalinan sillaturrahim GSF >.<

sweet sis Aima...

wat sis tersentuh pagi ni...

Cinta Misteri said...

Aiyoooo....Ayuni. 'Owhhh my english'

Ehhh Dior Aima, u hv blog in eng also rite? "A for Aima"

izan mama mia said...

hai...singgah cni..

Cinta Misteri said...

Seriously rasa macam nak collapse jer...seb baik still can control, dah ler tengah meeting. hehehe :)

*Trus call hubby (teruja)

Aima:
yes i know the poem, collected from Osman Awang books.

Si Matatajam said...

Antara cara yg efektif untuk lebih mengenali kengkawan GSF kan... Congrats Aima

dyabunga said...

terbaik lh kak Aima..hihi

Telor Power said...

hahahaha nice aja...

Wanieys said...

sis aima mmg terbaikk...suka review blog ahli2 GSF :))

Deqla manjew said...

rajinnye sis aima tu! blog sy pun dah direview beliau.. :)

Nyue said...

best dpt review....xnyesal ad kat group gsf dekat dihati :)

9n0L4 said...

pujian kdg kdg boleh memotivasikan kite untuk lebih berusaha. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget