20 June, 2012

Segmen Tambah Follower Blog

Woiiiiiiiii!!!!!!!!!! Cik CiM joint Segmen!!!!!!!!!!
Chehhh.....macam tak caya jewrrr!!!

Okey disebabkan Cik CiM ada sikit free malam ni, sambil tunggu mesen basuh siap, sambil tonton Showdown 2011, sambil bergurau senda dengan ehemmm ehemmm.... 
terasa pulak nak joint Segmen bila ternampak N3 ni masa berBW ke blog Waniey Mama Qalief.

So......let shout!!!!

CiM joint Segmen Tambah Follower Blog
Tajaan Cik Purple

Kalau ada sesapa nak joint, klik banner atas ni ehhh
Klik jangan tak klik!!!

Make sure u all tengok header yang macam nie, pastu baca syarat-syarat dulu...



Tapi.....
CiK CiM takda tweeterR...i'm sorry...



:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

12 comments:

Cik Nur said...

selamat bersegmen.... :)

Cinta Misteri said...

TQ Cik Nur

Wanieys said...

kak niena selamat bersegmen hihihi...gud luck akak 4 1st trial hikhikhik

dyabunga said...

selamt bersegmen..:D

Yana Libra said...

slamat bersegmen~~~ :)

Solehah Shamsuddin said...

wah da segmen tambah follower.hehe

~PILOT LOVER~ said...

hye naz dari segmen yg sama...done follow awak... singgah kat blog naz and follow ye ^_^ salam kenal http://naz-only-you.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

Natasha said...

singgah n follow dr segmen yg same :)
http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

Fιℯzα Mιяzα ❥ said...

hai dari segmen sama . done follow here . mai datang jenguk sini

Segmen Tambah Follower Blog

cikeyrah said...

Dari segmen yg same

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

Done Follow ;)

wan niahix said...

singgah dari segmen yg sama....

"keep smiling"
^_^

-Wan NIahix-

I.E.L.A said...

da follow sini.. sye dari segmen yg same.. salam perkenalan... jemput singgah n follow blog sye ye...

http://ielakecik.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-blog.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget