09 June, 2012

|| Burger Bakar ||

Berrgghhhhhhh!!!! Alhamdulillah... Kenyang giler Burger Bakar ni!

Kitorang baru balik dari dinner kat Taman Universiti. Taktau nak makan apa sebenarnya, tapi...En.hubby yang cadangkan kita makan Burger Bakar sebab dah ramai orang cakap pasal burger bakar dah datang JB. Kat KL memang dah melambak orang jual burger bakar ni. Mula-mula search kat internet, lokasinya di Impian Emas. Tapi dari rumah kami....jauh jugaklah. Teringat someone cakap kat ngan Al-Ikhsan, Tmn.U, so kitorang pusing-pusinglah kat area Pak Arab tue. Kat kawasan ni memang banyak restoran Timur Tengah, tapi......disarankan kalau dah tekak jawa tue tak payahler try erkkk... 

Meh kita tengok Burger Bakar Johor Bahru, daging patty made in sendiri tau, sosnya pun special made...


Lokasi : Di Persimpangan Jalan Pendidikan 3









Alhamdulillah.....sampai skang ni pown masih kenyang lagi. Jemputlah yea meriahkan stall diorang. Ada 2 lagi lokasi Burger Bakar ni, second tadi dah cakap kat Impian Mas dan satu lagi di Bandar Baru Uda. Jom serbuuuuu.... Owh ya, lupa nak cakap tadi, biasanya ada Mee Racun Gear Box, tapi malam ni peniaga bercuti. Hurmmmm yang ni kita try lain kali ehhh..

Kejap lagi Belanda belasah Denmark



:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

9 comments:

UniMeOw said...

huuuu tetiber tingin nk mam beger..nyesal x kirim kt umate!! >_<

Chic Na said...

oh beger tu buat cik na lapar la. sedapnyeee.. nak keluar pun dh tgh malam. hukkk..

amranaiman said...

huwa.. terbakar2 burger tu ek.. :D

Ayuni said...

first time dgr burger bakar...

Wanieys said...

nampak sedapnya...
berapi-api bakar burger tu hihi

Yana Libra said...

kak, dekat ngan kedai apa tu? saya pun selalu lepak taman u ni..huhu~

tak perasan pun ada burger bakar ni? dekat dengan kedai ayam penyek banyak2 tu punya al-iksan atau al-ikhsan dekat sengan restoran singgora tu??

huhu~

nak try rasalah..hehe

IntaNBerliaN said...

dahla pose.. tibe rs nk mkn beger gk bebuke nanti.. hihii

Deqla manjew said...

huh... pantang betol org citer psl makanan dlm blog..jeles sungguh! hahahaha

Anonymous said...

wooowww..mmg bez dgr pasal burger bakar ini tapi yg sedihnya xde burger bakar ayam....ada cadangan ke buat patti ayam?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget