01 June, 2012

Pirates of the Sunwardeans

Gelak dulu....hahahahaha....


Tengokkk...haa tengokk kan dah bertampal mata tue. Actually hari ni mata cik kak ni dah baik pownn. Saja jer buat pedajal kat dia post gambo dia jadi lanun kat sini.

Ini adalah N3 boring sebenarnya, coz penat dan mengantuk. Kenapa Pirates of the Sunwardeans? Sunward tu nama company saya. Pirates tu sebab cik kak ni memang grakos ala-ala Jonny Depp (btull ke eja tue erkk?)

Mata dia jadi macam tue sebab ada kumbang sesat hinggap kat mata dia. Pastu tangan gatal gonyoh-gonyoh, tertinggal plak kepak kumbang tu kat dalam kelopak mata. Then kumbang tue dah kena penampo ngan cik kak ni, trus takut nak datang balik ambil kepak dia. So, maybe dia terbang guna 1 kepak ajer atau dah modified guna kepak daun (manalah tau kan) takpun dah kio0k ataupun koma sebab penampo cik kak ni hebat giler (tengoklah tangan dia tue).

Moralnya, kalau mata dihinggapi serangga dan dah rasa macam ada yang tak kena, pergilah jumpa doktor suruh check kan yeaaa...tak pun mainlah tiup-tiup mata sambil kepakkan kelopak mata macam dulu-dulu.You all penah buat tak gaya tue, but make sure mulut orang yang nak tiup tu takda lah bau bangkai ehhhh....suruh dia gosok gigi duu atau kumoh ngan listerin ker.

** tu tunjuk kat I tue mesti nak uduh I yang buat...

>>cerita gosip kengkawan; "dia bergusti ngan hubby dia, tu muka terkena frying pan / flying pan"

kwanggg kwangggg kwangggg.....
:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

12 comments:

Nurul Husna Mohd Hassan said...

hik3. memang merapu ni. kalau boring memang macam tu. hehe

kakcik said...

Alahai kesiannya dia.

are_lin@yu said...

hehe mmg boring btl ni..dear meh tlg ayu wat kja msti xbrg dh..hehe

Chic Na said...

hahaha.. dh macam jack sparrow dah tu. :)

Ayuni said...

hikhik, igt aper td....

MamaEma said...

terima kasih dtg ke blog mama ema salam kenalan...

Yumida said...

haha...nakal la u olls...mmg ayu giler ar...
klo tambah conteng parut lg menakutkn..

Sheila Eiman said...

hehehee, comel lahh...
sekali sekala, hilangkan tension.. tak salah,, kan, hehehe

ctk said...

ciannyer dia...bahaya betul binatang masuk mata ni...


amboi gosip tu...ske2 aty je...hahaha

9n0L4 said...

hehe. mata tutup sebelah pun, dan lagi tgn tu buat peace. ;)

Yumida said...

org kata...kalo kerengga merayap kt bhgn mata kena hati2...coz klo si kerengga ni kencing kt situ..leh buat mata bengkak

BlueiceButterfly said...

~kesian akak tue..hehe tapi comel la pulak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget