01 June, 2012

Hilang Rasa Rindu...

Yeahhh dah sampai Senggarang. Rindu giler kat budak debab & budak tembam nie. Heheheh,,, seminggu jer Mama tak jumpa diorang& seminggu jer Aqil tak jumpa Mama dia punya melonjak bila tengok mama sampai, Tuhan jer yang tahu. Arghhhhhh penyettt Mama kena grip ngan Aqil. Danish macam biasa jer, orang dah besar...cool ajerlah dia.

Malam ni ada...semua yang saya suka;


  1. Ada Aqil & Danish
  2. Ada Along & kids bercuti di kampung juga sempena cuti sekolah
  3. Ada Versus.. Semua band saya suka, tak kesah pown sapa yang memang, diorang memang Awsome!
  4. Ada Super Spontan Final.. Lawak giler tahap gaban seluruh semesta alam. Tak kesah juga siapa yang penting, confirm tak Johan, mesti Zizan. Johan Zizan.. Zizan Johan.. JoZan
  5. Ada GFadz & Indra Live Acoustic. Yang ni paling Awesome dari semua yang Awesome (selain no. 1 & 2)


No. 1, dah jumpa dah peluk dah cium dah gomol.
No. 2, dah jumpa dah peluk dan cium dah geletek
No. 3, takpa hari Ahad esok ada ulangan. kat YouTube leh ulang sejuta kali
No. 4, takpa tiap hari Astro ulang tayang tanpa jemu, langgan jerlah Warna tengok sampai muntah hijau
No. 5, mesti pegi tengok!!!!!!!!!!

Jom En.hubby, Jom Along, Jom Nana....kanak-kanak takyah bawak nanti tido atas meja.



:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

10 comments:

Chic Na said...

amboi byk nya yg dia suka mlm nie. :)

Ayuni said...

unik!

Yumida said...

comelnye..hihi..sure rindu teramat nih..
sy nyer xde ch astro warna...huhu...

Misya Mialen said...

aduhaiii. sy dpt rasa mcmna rindu awak;)

9n0L4 said...

amboiiihhh. kemain lagi. bace entry ni rase mcm melompat² pun ade. hehe.

Hanis MY said...

hehe chumilll je...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

alhamdulillah selamat sampai :)

BlueiceButterfly said...

~wah dah hilang rasa rindu..hehe :)

FEDO said...

Wah. Lepas rinduh bah ni. :)

Miss BaNu said...

hanya jozan dihatiku haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget