03 June, 2012

Diorang memang Awesome!!!

Ni sesi mempromote 2 orang jejaka tampan dari Batu Pahat, GFadz & Indra dari kumpulan HB46. Diorang ni pemain gitar secara acoustic dan boleh main macam-macam lagu. Tapi bukan unplug jer diorang boleh petik, gitar electrik yang man kidal guna tu pun boleh tau. Setiap permintaan tak pernah tak pernah diahampakan dan semestinya memberikan lebih dari apa yang kita harapkan. Ada tak sesiapa dari anda pernah ternampak video yang saya upload ke blog ini tentang 2 orang jejaka tampan ni? Yang paling awesome Hotel California, which is my favorite.

Semalam diorang berdua perform live di Dataran Penggaram Batu Pahat sempena 100 Tahun Kelab Batu Pahat. Dipersilakan bingkisan mereka, tapi sorry malam ni tak dapat upload video terbaru mereka sebab dah nak rushing balik JB sebelum tu nak singgah lagi di MK minum kopi sebelum bertolak balik.




Indra Syahrul, HB46
Yang bawah nipeminat baru mereka, anak saudara I, Farzana Najwa.....
Indra & Nana

GFadz & Nana


Gfadz Fadzil, HB46


Okay lahhh okey lahhhh... saya upload jugak video dari single pertama mereka yang dah lamaaaaaaa sangat di pasaran. GADIS KOREA... so please enjoy.



:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

37 comments:

Ayuni said...

hm, sye x tau pun diorg....

Chic Na said...

diorang nie band indie ke? :)

LYAfrina said...

hehe.. x knl gak.. biasala//biasa band indie low profile kan.. tp dia org mmg femes dikalangan dia org..

** lya dr TRG ;-)

syakirah izwanie said...

Teringin nak beajar main gitar. Tapi, sakit jari. Wuuu U_U

dieyna said...

huhu tk knl plok...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xbrp kenal...tp mmg nmpak ohsemmm jer hihihi

sekadar satu coretan said...

kat rumah kakain ada gitar..anak adara kakain punya..

sekarang ni dah tersadai jer kt biliknya tuu...sibuk nk periksa SPM tahun nii...

are_lin@yu said...

muka nak sama lah dear ;-) hehe
dua2 comel ;-)

~Cik Sweety~ said...

abnd indie ke?? mcm best je..(^_^)

RIZZNA said...

@Ayuni, ni CiM nk promot lah ni.

RIZZNA said...

@Chic na, yea kot. Tp CiM lbh suka diorg main acoustic je, lbh cool

RIZZNA said...

@LYAfrina, btul tu. Diorg sama geng ngan band Klangit gak

RIZZNA said...

@syakirah izwanie, gitar ni dh jd mcm trend. Ank CiM pun tgh blaja gitar gk ni :-*

RIZZNA said...

@Dieyna, tk kenallah CiM nk kenal2kan.

RIZZNA said...

@Wanieys, awesome tau diorg semestinya...

Liyana Anuar said...

tak berapa kenal sangatla..camne leh tau pasal dorang ni ye??

Unknown said...

deqla ohsem jugak x? hihih... slm kenal dear..dari GSF!! :)

emarieys said...

tak kenal pun mereka..kalau diasah mereka akan berjaya satu hari nanti kan..

Arina Shamsul said...

hehehe..saya suka tengok video klip dorang dear..ngeee

Dr K said...

dah lama saya tak gi tgk live band main..:)

faraherda.razalan said...

Wow! Tiba2 rindu kat BP. Org BP ke? Kmpg sy kat BP.

=D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nenek sy kat BP jugak :)

dya nasir said...

mmg owesome lh dorang..:D

m.u.l.a.n said...

great one ni...!!

RIZZNA said...

@ainnoraini, anak CiM pun sdg blajar gitar ni. Sj suka2, actualy tu hadiah dr en.hubby ms dia dpt no.1 aritu

RIZZNA said...

@are_lin@yu, siapa? I ke ngan neice? Hehe..malunye

RIZZNA said...

@~Sweet-Honesty~, yup diorg mmg best

RIZZNA said...

@Yana Libra, ni lah i nk kenalkn..

RIZZNA said...

@deqla manjew, diorg mmg ohsem..slm kenal jg GSF

RIZZNA said...

@MamaEma, doakanlah mereka & support mereka. CiM nk calonkm mereka dlm Versus 2 next year

RIZZNA said...

@Arina Shamsul, yup...nnti i promot 1 lg single mereka yea dear, TAK SEDAR

RIZZNA said...

@Daddy Ziyyad, mai lah bp tengok diorg perform

RIZZNA said...

@Pok Amai-amai, klau balik bp singgah le MK Cafe & Bistro parit raja, diorg perform evrynite 10pm-1am

RIZZNA said...

@Nurul Husna, bila balik kg. lagi? Nenek awk ada lg?

RIZZNA said...

@dyabunga, gojez lagi tau diorg ni

RIZZNA said...

@m.u.l.a.n, enjoy it ★

9n0L4 said...

mcm trend pulak skrg. main gitar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...