03 June, 2012

Diorang memang Awesome!!!

Ni sesi mempromote 2 orang jejaka tampan dari Batu Pahat, GFadz & Indra dari kumpulan HB46. Diorang ni pemain gitar secara acoustic dan boleh main macam-macam lagu. Tapi bukan unplug jer diorang boleh petik, gitar electrik yang man kidal guna tu pun boleh tau. Setiap permintaan tak pernah tak pernah diahampakan dan semestinya memberikan lebih dari apa yang kita harapkan. Ada tak sesiapa dari anda pernah ternampak video yang saya upload ke blog ini tentang 2 orang jejaka tampan ni? Yang paling awesome Hotel California, which is my favorite.

Semalam diorang berdua perform live di Dataran Penggaram Batu Pahat sempena 100 Tahun Kelab Batu Pahat. Dipersilakan bingkisan mereka, tapi sorry malam ni tak dapat upload video terbaru mereka sebab dah nak rushing balik JB sebelum tu nak singgah lagi di MK minum kopi sebelum bertolak balik.




Indra Syahrul, HB46
Yang bawah nipeminat baru mereka, anak saudara I, Farzana Najwa.....
Indra & Nana

GFadz & Nana


Gfadz Fadzil, HB46


Okay lahhh okey lahhhh... saya upload jugak video dari single pertama mereka yang dah lamaaaaaaa sangat di pasaran. GADIS KOREA... so please enjoy.



:) singah sini lagi ya.jangan lupa komen tau (:

37 comments:

Ayuni said...

hm, sye x tau pun diorg....

Chic Na said...

diorang nie band indie ke? :)

LYAfrina said...

hehe.. x knl gak.. biasala//biasa band indie low profile kan.. tp dia org mmg femes dikalangan dia org..

** lya dr TRG ;-)

syakirah izwanie said...

Teringin nak beajar main gitar. Tapi, sakit jari. Wuuu U_U

Dieyna said...

huhu tk knl plok...

Wanieys said...

xbrp kenal...tp mmg nmpak ohsemmm jer hihihi

ainnoraini said...

kat rumah kakain ada gitar..anak adara kakain punya..

sekarang ni dah tersadai jer kt biliknya tuu...sibuk nk periksa SPM tahun nii...

are_lin@yu said...

muka nak sama lah dear ;-) hehe
dua2 comel ;-)

~Sweet Honesty~ said...

abnd indie ke?? mcm best je..(^_^)

Cinta Misteri said...

@Ayuni, ni CiM nk promot lah ni.

Cinta Misteri said...

@Chic na, yea kot. Tp CiM lbh suka diorg main acoustic je, lbh cool

Cinta Misteri said...

@LYAfrina, btul tu. Diorg sama geng ngan band Klangit gak

Cinta Misteri said...

@syakirah izwanie, gitar ni dh jd mcm trend. Ank CiM pun tgh blaja gitar gk ni :-*

Cinta Misteri said...

@Dieyna, tk kenallah CiM nk kenal2kan.

Cinta Misteri said...

@Wanieys, awesome tau diorg semestinya...

Yana Libra said...

tak berapa kenal sangatla..camne leh tau pasal dorang ni ye??

@ deqla manjew said...

deqla ohsem jugak x? hihih... slm kenal dear..dari GSF!! :)

MamaEma said...

tak kenal pun mereka..kalau diasah mereka akan berjaya satu hari nanti kan..

Arina Shamsul said...

hehehe..saya suka tengok video klip dorang dear..ngeee

Daddy Ziyyad said...

dah lama saya tak gi tgk live band main..:)

Pok Amai-Amai said...

Wow! Tiba2 rindu kat BP. Org BP ke? Kmpg sy kat BP.

=D

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nenek sy kat BP jugak :)

dyabunga said...

mmg owesome lh dorang..:D

m.u.l.a.n said...

great one ni...!!

Cinta Misteri said...

@ainnoraini, anak CiM pun sdg blajar gitar ni. Sj suka2, actualy tu hadiah dr en.hubby ms dia dpt no.1 aritu

Cinta Misteri said...

@are_lin@yu, siapa? I ke ngan neice? Hehe..malunye

Cinta Misteri said...

@~Sweet-Honesty~, yup diorg mmg best

Cinta Misteri said...

@Yana Libra, ni lah i nk kenalkn..

Cinta Misteri said...

@deqla manjew, diorg mmg ohsem..slm kenal jg GSF

Cinta Misteri said...

@MamaEma, doakanlah mereka & support mereka. CiM nk calonkm mereka dlm Versus 2 next year

Cinta Misteri said...

@Arina Shamsul, yup...nnti i promot 1 lg single mereka yea dear, TAK SEDAR

Cinta Misteri said...

@Daddy Ziyyad, mai lah bp tengok diorg perform

Cinta Misteri said...

@Pok Amai-amai, klau balik bp singgah le MK Cafe & Bistro parit raja, diorg perform evrynite 10pm-1am

Cinta Misteri said...

@Nurul Husna, bila balik kg. lagi? Nenek awk ada lg?

Cinta Misteri said...

@dyabunga, gojez lagi tau diorg ni

Cinta Misteri said...

@m.u.l.a.n, enjoy it ★

9n0L4 said...

mcm trend pulak skrg. main gitar. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget